Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie

jak zachecic meza by czesciej przytulal sie ze mna?

Polecane posty

Gość pytam sie

Jak zachecic meza by chcial czesciej uprawiac sex? Mam wrazenie ze nasze pozycie troche podupadlo, spowszednialo a nie che tego. kocham meza, bardzo mi sie podoba fizycznie i czesto mam ochote. ktos moze polecic jakies szczegolne pieszczoty by wzbudzic podniecenie w nim?

Gość masz problem
zapytaj sie go " kotku masz ochote na male bara-bara"?:)

Albo zadzialaj na jego wyobraznie i szepnij mu rano co, dzis wieczorem masz zamiar z nim robic ;) niech mu to caly dzien po glowie chodzi :)

Gość masz problem
łał:P ja po takiej gadce nie wytrzymalbym, jeszcze rano doszloby do czegos:)

Gość qirtek
najlepiej sciągakj majtki na jego widok

Gość pytam sie
dzieki za rady...rzeczywiscie musze pomyslec o jakims ubraniu bardziej sexy. A zna ktos jakies pieszczoty ktore prowadza do tego zeby on nabral ochoty np. pocalunek w ucho czy cos takiego...?

Gość no_ale
nooo aleeeeee ... jak jestes zona jak nie wiesz jak pobudzic troszke faceta... pytanie o calowanie w ucho jak z Bravo Girl :))))

Gość sa rozne sposoby na zachete
wejdz na gg 4805614, dam Ci kilka podpowiedzi. Sposobow na zachete jest naprawde wiele

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
to Ty powinnas wiedzieć co działa na Twojego faceta,a nie obce baby. potem sie dziwić ze faceci szukają kochanek:(

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
skoro tak naprawde Ty nie znasz swojego faceta i nie wiesz jak sie za niego zabrać to skąd niby inni maja to wiedzieć...

Gość ona szuka pomocy
Dlaczego ją krytykujecie, ze nie zna swojego faceta? Dziewczyna chce kilka wskazówek a wy tylko krytykujecie, czasem wystarczy mały gest, czasem udawanie obojętności, napewno musisz zadbać o swój wygląd, jak wyglądasz? ładnie pachniesz? jak sie ubierasz? kiedy ostatnio kupiłaś sobie jakiś ciuszek? faceci to wzrokowcy, żaden nie ma ochoty na kobiete, która jest nieatrakcyjna. No iwec to po pierwsze. wejdz na moje gg 4237571 to Ci napisze co dziala na facetow. pozdrawiam

Gość śanki
rozbierz sie do naga, połuż sie koło niego i zacznij go piescić potem usiąć na niego i zacznij z nim uprawiać gorący sex.

Gość koszysta
no to chodzi o przytulanie czy o sex? bo bywa, ze facet nie przepada za przytulaniem, ale od sexu nie stroni... a tu jednego ani drugiego...

Gość SASASANAK
proponuję: - wydepilowac się do zera - opalic troszke ciałko na solarium -zrobic maleńki tatuaż w miejscu, które widuje tylko on - kupic seksowna bielizne np. gorsecik i majteczki z falbanek, pończoszki sz szwem na tyle - spontaniczny seks-np. wraca z pracy a ty go dopadasz w progu

co za,,,,,,, żeby przytulać to wcale nei trzeba zmieniać wyglądu i robić z sieibie jakiejś solary i siksy! co za niedojrzałe ,,,,,,,,,,, powiedz mu jak Ciebie przytuli albo usiądź i sama się przytul, spraw by Cibie objął i po prostu powiedz KOCHANIE UWIELBIAM JAK MNIE PRZYTULASZ, CZUJE SIĘ TEDY TAKA BEZPIECZNA I BLA BLA BLA

daj mu owoce może, pestki dyni, albo po prostu wkrusz viagrę do mleka.

Gość do SASASANAK
tak, od razu zrobić się dla męża na dziwkę, zapomniałaś tylko o implantach

Ian to się nei dobraliście ona by pasowała t=do męża autorki a Ty do autorki:)

Gość SASASANAK
ja nie czuje sie jak dziwka, to,ze się depiluję i zakładam dla męża taką bielizne-nie znaczy,ze łażę po mieście z wydepilowana cipka na wierzchu , albo chodze w gorsecie na spacer...współczuję twojej partnerce/partnerowi...