kate moss 0 Napisano Grudzień 5, 2006 czesc ja mieszkam we francji i chcialabym kiedys moze w przyszlosci zamieszkac w berlinie jest ktos kto chcialby wymienic informacje i doswiadczenia francusko-niemieckie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmp 0 Napisano Grudzień 5, 2006 heyka. sama jestem zainteresowana berlinem. na dzien dzisiejszy mieszkam w niemczech ale w pod koniec 2007 chcemy z mezem przeprowadzic sie do berlina. wlasnie siedze w necie i ogladam mieszkania do wynajecia,porownuje ceny itd troche jestem zszokowana bo myslalam,ze latwiej jest o tanie lokum ale realität wyglada jednak inaczej. a ty kiedy planujesz przeprowadzke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmp 0 Napisano Grudzień 5, 2006 kate - odezwij sie. a takze ludzie mieszkajacy w berlinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Grudzień 6, 2006 przepraszam ale zasnelam.... na razie przeprowadzki tak konkretnie nie planuje ale w tym roku skoncze studia we francji a berlin mnie zawsze pociagal chociaz nigdy tam nie bylam... i myslalam zeby moze od wrzesnia... zeby byc troche blizej domu rodzinnego... ale nie wiem czy moj chlopak francuz da sie przekonac... a jakie sa ceny mieszkan do wynajecia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach