Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnNaPustkowiu

Urodziny w samotności ?

Polecane posty

Gość OnNaPustkowiu

Witam, chciałem was prosić o wpisanie pomysłów na spędzenie samotnych urodzin (nr 27;) ). Tak, żeby było to znośne. Nie mam drugiej połówki, przyjaźni też już nie mam, są tylko dalecy znajomi głównie wirtualni. Wiem, że nikt mnie nie odwiedzi. Jak proponujecie spędzić ten dzień ? To jeszcze ponad dwa tygodnie, więc może uda się coś wymyślić. Z góry dziękuję za życzliwe sugestie :)

Nie przejmuj się, bo ja swoje urodziny spędzę w większości na lotniskach.A to już w piątek!!!Ale za to robię sobie najpiękniejszy prezent, czyli Święta w domu rodzinnym!!!!!!!!!! A jeśli mogę zapytać - rodziny też nie masz???

Gość kakaakt
hmmm... muzyka, lampka winka?

Gość tez kozica
Witam koziorożca :)mam nadzieję, ze się nie sczepimy rogami. A w ogóle to co Ty tak nie masz znajomych ....?

....hmmm...... ..samemu nigdy wesoło. ...a to jeszcze w urodzinki. ....wyskocz gdzieś byle samemu nie siedzieć.. .....bo taki samotny babski wieczór przed tv lub kompem, to żenada... ......nie masz znajomych w pobliżu? .......nikogo bliskiego? ........żadnej sympatii? ...czuje że to prowokacja, ale i tak zawsze coś napisze.....kto wie, kiedys moge sie pomylić. ..nie siedz sama, szkoda życia.... ...wyrwij sie z domu, wyłącz kompa i pooznawaj ludzi, ale nie wirtualnie... ..bo przez kompa i internet, cieżko znależć przawdziwych przyjaciół.. ..owszem zdazają sie, ale wiecej fałszywych na necie...zreszta co ja tobie będe tłumaczył.. ...nie siedz w urodzinki sama, bo to przykre.... ....życzę udanej impreżki w miłym towazystwie... ...pisałas że masz jeszcze 2 tygodnie czasu , .... to go wykozystaj i znajdz sobie jakiegoś miłego partnera..oraz przyjaciół.. ...kto wie? może akurat się los do ciebie usmiechnie.. ..powodzenia..

Gość tez kozica
to Koziorożec - klasyczna sytuacja, ja to chociaz mogę udawac Strzelca a ten tutaj to jak nic Koziorożec ;)

Gość OnNaPustkowiu
Przykro mi ale to nie prowokacja :/ Pani KaYuzo należę do płci brzydkiej (ale nie takiej strasznej szpetnej;). Rodzinę niby mam... Co lubię robić ? Hmm, lubię nie być sam. Zdjęcia też lubię pstrykać :) To jedna z niewielu rzeczy, która wychodzi jako tako w pojedynkę. Pozdro dla "też kozicy" :) Lubię tych zimowych ludzi :D

Gość Zrób coś dla siebie
co sprawia Ci radość:):)niech to będzie pełen przyjemności dla Ciebie:):)

Gość Maniek Skoilimowski
Hej,nie przejmuj sie,przeciez to nie jest az takie straszne,po prostu kolejny dzien.Wiesz,ja jak zrobie cos dla kogos,wtedy mam fajny dzien,moze tez sprobuj.Wszystkiego dobrego z Okazji Urodzin♪♪♪♪♪♪

Gość kakaakt
a mi teraz smutno

Gość trzeciapołówka
Pożycz komedię, tak na rozluźnienie, lub dramat, żeby pooglądać jak innym źle :D Napisz do jakiejś dziewuchy z kafeterii, najlepiej tej spragnionej tego (tak przynajmniej można wywnioskowac z jakichś opisów). Kup sobie coś fajnego, dowartościuj się. Zrób sobie listę życzeń - rzeczy w życiu do zrobienia i pomyśl nad realizacją. Mi to ostatnie zawsze pomaga w poprawie humoru ;) życzę super urodzin i znalezienia drugiej połówki. Zapisz sie do biura matrymonialnego :classic_cool:

KaYuza to nie kobiecy nick... ..nie grzej mnie gostek. ...pare dobrych słów a ty jakiś problem masz?

...a może piwko... meczyk... ..zaszalej chłopie... .....wyjdz na miasto.. nie masz kumpli?

Gość OnNaPustkowiu
W 29 dniu grudnia :)

Gość ellene
nie obchodź urodzin.Po co? Ja mam znajomych ale nie wyprawiam urodzin. To dzien jak kazdy inny

Ponieważ ja już miałam takich wiele - to naprawdę nic strasznego. Dzień jak każdy inny. Tyle, że Twój. Jeśli pracujesz - idź po pracy na spacer/do kina/ do ulubionej knajpki na ulubione jedzenie. Kup sobie coś tylko dla siebie. Wieczorem dobry film lub książka i koniecznie butelka dobrego wina. Lub innego ulubionego alkoholu. Wcale nie jest tak źle! Ja jeszcze sama kupuję sobie kwiaty na okoliczność urodzin, ale Ciebie to może nie ruszać. ;-) No i wszystkiego najlepszego! :-)

Gość OnNaPustkowiu
Hmm coraz bliżej, na razie niestety nie udało się odszukać nikogo do wspólnego spędzania.

Gość netaaaaaaaa
hehe a ja mam dzisiaj urodziny :D:D:D hmm...moze...ee...no nie wiem..;/

Gość Wszystkiego najlepszego netaaa
:-)

Gość OnNaPustkowiu
Jeszcze parę godzin i czas na samotne urodziny :] A co potem ? Samotny Sylwester :> Czy ktoś jeszcze musi się zmagać z takim problemem ?

Gość laluniaaaaa
ja, niestety też samotna. Eh, takie życie, co zrobić ... pozdrawiam

Gość bruuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja :)

Gość koza rozczochrana
ja się zmogłam - nie było nawet tak źle

Gość jagodziankaaaa
i ja tez spedze Sylwestra sama i urodzinki 1 stycznia :-) i to nawet takie dosc istotne...cwierc wieku mi stuknie hihi odkad pamietam siedze sama, przyzwyczailam sie... czekam na Koncert Noworoczny z Wiednia... to najpiekniejszy moment dnia :-) pozdrawiam i zycze WSZYSTKIEGO CO DOBRE, KOCHANE i SZCZESLIWE

OnNaPustkowiu-wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Ja już swoje urodziny miałam-24 grudnia. Idż na spacer,może do kina,po prostu zrób coś dla siebie. Nie smuć się,uśmiechnij się do świata.Pozdrawiam.

Gość samotniczku
kochanie życze Ci wszystkiego naj zdrowia aniola któremu dasz siłe aby przy Tobie trwał ,uśmiechnij sie