Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa zona

brak sexu

Polecane posty

Gość nowa zona

Drogie kobietki, ktore zazywaja tabletki antykoncepcyjne, czy tez macie taki sam problem jak ja, a mianowicie chodzi o kompletny brak checi na sex? Ja biore od 4 m-cy Cilest, moj organizm dobrze go toleruje, zadnych plamien, mdlosci, tycia, ale niestety jest brak sexu z mezem, bo kompletnie nic przy tym nie czuje...Podniecam sie, jestem wilgotna, ale jak moj misiek jest we mnie, to nie odczuwam zadnej przyjemnosci:( Przed tabletkami bardzo latwo dostawalm orgazm, teraz od ok 3 m-cy nie moge dostac, a tabletek raczje nie chcialabym zmieniac.. Jakies rady?

Gość mala83.
ja zona nie jestem ale dziewczyna:/ tez to mam. tez cilest:/ ponoc taki jest jeden ze skutkow ubocznych

Gość hero
ja tez tak mialam ,tyle ze przy kazdych tabletkach(bralam 3 rodzaje) a szczegolnie przy Yasmin. Zero libido. Mogłam sie miesiącami nie kochac! Teraz jestem pol roku po odstawieniu i wrocilam do żywych:)

czy można sądzić, ze przez branie tabletek sex nie jest przyjemnością?? nie dochodzi sie do orgazmu??

Gość madzia1801
Ja jak bralam Cilest nie mialam z tym problemow, moze na poczatku stosowanie mniej mi sie chcialo, ale potem nie moglam narzekac, moj W. rowniez:)

Gość nowa zona
kurcze a ja musze brac tabletki, bo narazie nie moge zajsc w ciaze..Ale ten kompletny brak sexu przytlacza mnie, a bylam taka aktywna wczesniej, uwielbialam sex a teraz nie moge byc zaspokojona:( Dobrze , ze moj maz jest wyrozumialy..

Gość trishka
witam...choc na tabletkach anty jest napisane ze nie maja wplywu na mase ciala i libido to jednak maja i to ogromne znaczenia...dowodzi temu tysiace kobiet i ich dolegliwosci...rozumiem jesli mialabys jakis uraz psychiczny ale jesli wczesniej bylas aktywna to pewnie teraz stracilas checi przez tabletki...znam wiele kobiet ktore sa w tej samej sytuacji...nie ma innej rady...musisz je odstawic,a jesli nie chcesz zajsc w ciaze to polacz metode kalendarzyka malzenskiego z gumka(jesli nie lubicie to jakas globulka dopochwowa czy cos)...pozdrawiam