Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet się zastanawia

Samotni zauważylicie ???

Polecane posty

...że im dłużej jesteście sami tym, coraz mniej jesteśmy atrakcyjni dla płci przeciwnej, coraz mniej szans na znalezienie kogoś....Czy długą samotność aż tak widać

Gość map
Jasne że widać. Desperacja i głód uczuć odstrasza.

Gość ______________opętana
ja nie zauważyłam :O nie staję się mniej atrakcyjna, wręcz przeciwnie, bo w końcu jakoś uwagę trzeba zwrócić; mnie tylko męczy... że ja coraz bardziej się do tego stanu przyzwyczajam i zaczynam się całkiem izolować i lubić tę ciszę, pustkę, samotne wieczore, puste mieszkanie, ble ble ble, nie chcę 😭

Gość nocne pogotowie
do opętana --------------> im dalej zabrniesz tym trudniej Ci będzie kogoś wpuścić do swojego życia, wiem co piszę .

Gość carmen1111
ja jestem samotna od niedzieli i wygladam koszmarnie...

Gość NIeprawdaaaa
z biegiem czasu człowiek się staje sie bardziej atrakcyjny i chyba bardziej wymagający;);)

Gość plangton
Jtakich rzeczy chyba nie widac,moze mozna je tylko czuc choc dla nas sa niewyczuwalne---chemia sie zmienia......

Gość ______________opętana
nocne pogotowie >> wiem o tym, już się na tym łapię ehm 🖐️

Gość plangton
tomek1982...a czemu ty tylko do maja,od czerwca spisz czy co?

ja chyba już tez oswoiłam swoja samotność...nie chciałam tego...jakos tak wyszło. Z czasem staje sie ocraz bardziej wymagająca, bo jesli teraz ktos ma wkroczyc do mojego zycia, to musi być taki \"the best\" - nic innego nie ma sensu.

Gość UBN
Zgadzam sie z Onka, mam tak samo i tak samo postepuje 🖐️

Gość plangton
samotnosc tez jest super,hulaj dusza piekla nie ma

Gość NIeprawdaaaa
onkaa------>Tak jest, z biegiem czasu człowiek staje bardziej wymagający i dużo wymaga od siebie ale też od drugiej osoby

Czy ja wiem czy tak widac?? Wiadomo z e czlowiek samotny dawno nie mial kontaktu z plcia przeciwna. i troche ciezko mu sie do tego zabrac

Gość a jak ktopś
nie jest wymagający względem siebie :P

poprostu wydaje mi się, że troche mamy coś z desperatów, bo w pewnym momencie, poprostu nie mal na siłe szukamy !!! w każdym chcemy widzieć potencjalnego partnera, mysli o zwiazaniu sie z kims sa coraz czestsze itpto jakos widac..

Gość samotari
jak na razie nikt nie dał mi odczuć mojej atrakcyjności więć pozostaje mi wreszcie odbić sie od dna:D może być tylko lepiej:P oby.......

Siora wiesz jaki mam plan wstac jutro o 9 :D Moze w ogole nie bede sie kladla :P :D

Gość samotna i nie do konca haapy
Swieta racja tez w kazdym dopatruje sie potencjalnego partnera. Chyba mialam tak zawsze.

Tomek przecie u wrozki byl w tym celu i na maj mu wywrozyla :P Babo no takich rzeczy nie wiesz :P

Ja juz zdziczalam totalnie :D :D Nawet Gir mi sie podoba byle tylko ktos sie u boku mym pojawil :D

Jest Bejbe :D Nic na sile i do przodu, no chyba ze ten no ... Gir :D albo Grzesiu :D Hehehe :P To sie zmusze :D :D

Gość samotari
szukanie na siłę jedynie przynosi opłakane skutki ale co ma powiedziec ktoś kto nigdy nie miał partnera/partnerki.... tak do końca nie rozumiejący tego stanu, nie godzący sie na niego:(

Ja sobie nie wyobrażam siebie w związku. Przyzwayczaiłem się do swojej samotności. Nie... naprawdę. Nie mam pojęcia co dziewczyna mogła by robić ze mną, albo ja z nią :) chyba jestem już patologicznym przypadkiem samotności :classic_cool:

Gość .Tomek_1982
a co tam

Siorka nie irytuj sie, w maju dostapimy zaszczytu przeczytania topiku autorstwa Tomka pt \" skonczyl sie maj a ona nie zapukala do mych drzwi \" ;) Ide w kimke bo autentycznie chcialabym o tej 9 wstac :P 👄