Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieprzekonana

Najfajniejszy facet na kafe Wasze typy!

Polecane posty

sebaa> no chyba nie myślisz,że to ja😠 ?

nieprzekonana----->nie jestem przekonany abysmy sie znali.

.obozowa wredna krowa.----->no ja wlasnei wierze w to ze to ty mi pomozesz nd😠 juz przeginasz zawsze gdzie ktos sobei ze mnie zarty urzadza tam Ciebie spotykam😠 a juz wczoraj przez chwile sadzilem,ze potrafisz byc mila

obozowa wredna krowa.----->nie konsultuj sie,nie boj sie;) mow kto za tym stoi,bedziesz miala u mnie MEGA plusa.

lepiej miec u mnie plusa niz byc wrogiem wierz mi jestem strasznie msciwy.

założyła nowy nick W sumie to powiem Ci szczerze,że nie widzę niczego obrażliwego pod twoim adresem w tym topicku. Powiedziała przecież,że ostatnio jej pomogłeś. wydaje mi się ,że jesteś przewrażliwiony.

.obozowa wredna krowa.------>przestan sobie ze mnie zartowac😠😠 wiesz o co pytam wiec sie nie wykrecaj.

nikomu ostatnio nie pomagalem a nie lubie byc obiektem zartow z tego co pamietam to Ty rowniez wiec tym bardziej powinnas to rozumiec

.obozowa wredna krowa.----->no wlasnei jednego jestem pewnei ze to nie Ty;) dlatego pytam Ciebie. wiem ze wiesz.

Gość emce
Przepraszam że się wtrącę, ale pomagałeś wczoraj komuś chyba w sprawie myszki i mozilli czy jakoś tak. Pamiętam bo czytałam.

nie pomoglem probowalem co najwyzej.zreszta nie sciemniaj tylko powiedz to co chce uslyszec,a co mozesz potwierdzic.

sebaa> nie przeginaj z tymi posądzeniami OK?,bo to nie pierwsz raz!!!! i dobrze o tym wiesz. Poza tym nigdy mnie za nie ,nie przeprosiłeś. Widocznie nie mam odpowiedniego nicka,bo wiem,ze przepraszać potrafisz,nawet wielokrotnie. I

obozowa---->uzyj prosze swoich wplywow i mi przeslij na maila.grzecznie prosze.maila znasz.wystarcza dwie pierwsze liczby ip,reszte sobie znajde sam.

przepraszać potrafisz,nawet wielokrotnie.------>przepraszam jesli robie cos nieslusznie.to nie zalezy od nicka.poza tym przepraszam niezmiernie rzadko.jestem szczery nie przepraszam za to co mysle i nie mam zamiaru tego zmieniac

.obozowa wredna krowa.------>ja tez Cie prosze.juz raz powiedzialas mi bardzo istotna rzecz pamietam i dziekuje prosze jeszcze ten jeden raz;) obiecuje ze nikt sie nie dowie.

Gość to przecież moderia ta krowa
.obozowa wredna krowa. (ilość postów: 773) Adres e-mail: Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: gg 473109 Admiha@o2.pl

to przecież moderia ta krowa----->moderia ma numer gg 331.... tak a pro po

Powtarzam jeszcze raz : ktoś założył topic nieobrażliwy więc o co ten cały szum. Powiedziałam też ,ze to nie ja!!!! Koniec !!!!! Mam dość!!!