Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axxk

a teraz wypisujemy co dostaliśmy na Mikołajki

Polecane posty

moze do wieczora pojawi sie tu duzo fajnych wpisów i pomysłów na nastepny raz:) ja dostałam praktyczne rzeczy: zegarek bo mi sie zepsuł juz ze 3 miesiace temu i torebke która mi sie podobała ale czuję ze to jeszcze nie koniec:)

Gość pomocniczka Ery
jestem dorosła kobieta i juz nie dostaję mikołajek pod poduszką, a ty jestes pewnie dzieckiem. sio do szkoły.

Gość pomocniczka Ery
u mnie nie trzeba mikołajek bym dostawała prezenty od rodziców i ukochanego a to swetry, a to perfumy a to płaszcze, buty, kosmetyki, co tylko chce. i nie musze czekac na mikołaja by to dostawac.

nie jestem dzieckiem a prezenty od męża dostałam, tez juz od kilku lat nierobilismy sobie prezentów a wtym roku jakoś tak wyszło, bo to takie sympatyczne:)

Gość dziwne troche
ja mam tak samo jak pomocniczka Ery

ja w sumie nie bo ja trzymam kase w domu i kupuje kiedy chce i co mi trzeba:)

Gość jakkd
a ja zrobiłam dla rodziny, a dla mnie nikt. Cholera!!!

jakkd rozumiem cie tez tak zazwyczaj miałam :( specjalnie dla ciebie uśmieszek:) i pamietaj dzień sie jeszcze nie skończył

Gość pomocniczka Ery
nie ma u nas nacisku ze trzeba cos kupic bo jest mikołaj. ale lubie zrobic mojemu niespodziankę, torbe kupuje i wkładam do niej a to jakies kalesony a to jakis kosmetyk czy jakies bluzy, swetry......jemu rzadko kupujemy więc czasami jak mi odpali zrobię prezent ale nie koniecznie musze dawac w dniu mikołaja czy w dniu wigilii.daję w grudniu poprostu. Natomiast u rodziców muszę byc na wigilii iniestety czekaja na nas prezenty, więc i my im musimy cos robic. Nie lubie na siłękupować.

Gość staruszki panny
a mnie jalkoś nie dziwi ze pijawka nie dostała prezentu. Nie dość ze nie zasłuzyła to jeszcze będąc stara panną nie ma szans na pojawienie sie Mikołaja:D

Gość dostalam sliczne rekawiczki
ze skorki, od mamy i mam 23 lata, a mama nadal robi mi prezenty :)

brak mi słow - szczesciaar jestes: mnie najbardziej ciesz prezentu robione:) jak wiem ze ktoś sobie trud zadał zeby zrobic:)

Gość g w i a z d k a
ja dostalam ulubiona czekolade :)

Gość hehehe...
nastepny topic, w ktorym wierza w Mikolaja... Ludzie, no, opamietajcie sie! Mikolaja NIE MA! ;)