Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajek jestem wyjatkowy

Jestem Mikołajem rozdaję prezenty dla samotnych

Polecane posty

Mam coś dla Pijawki. Podejdz tu dziecko. Wiem ,ze byłas nie grzeczna ale ja jestem wyjątkowy i mam cos dla ciebie. Zajrzyj.......czujesz? gładki, długi..... wibruje............. myslę ze na samotne noce jak ulał.

Rybko zwana wandą. jesteś? dla ciebie tez coś mamy. sięgnij tu do worka serduszko. ...czujesz? miekki? puszysty?.... miałuczy?...... na samotne wieczory do przytulania napewno się przyda. niezapomnij o dokarmianiu

Gość ja chce mp3

ktos taki jak ty musi byc samotny przeciez. zadowolona z prezentu? samotny ? jestes? mam i dla ciebie coś.. zerknij do worka....okragłę? puchate? paluszek wszedł tam? nie szkodzi....... następnym razem tam co innego wsadzisz.coś grubszego i napewno na samotne wieczory taka sztuczna pipka sie przyda.;)

Gość oczywiscie odtwarzacz
:-)

Gość ty Mikołaj
zaopatrujesz sie w prezenty w sex shopie...???

samotny no co ? super prezent dostałes czyz nie? Lusesita? jestes kochanie? i dla ciebie coś się w worku znajdzie.... czujesz? ładne? koronkowe, z paseczkie, mam nadzieję ze w ukochanej osobie wzdygnie członek:)) stringi sa czerwone. Dbaj o siebie kochana. Dbaj by ukochany nie uciekł. A jak chwilowo jestes sama....to na randki rozbierane akuratne.podoba się?

Sabinak o tobie tez nie zapomniałem to ze jestes samotna znaczy ze penisy nie sa ci potrzebne. Dodam ci odrobine radości na wieczory bedziesz robiła to z nią. Spójdz jaka ładna, łatwa, nie odmawia, ...zabawicie się razem ze sztuczną lalą. A jak zmienisz orientacje - szybko szukaj faceta bo staropanieństwo tuz tuż.

dostałeś samotny - dostałeś. poczytaj wyzej.

cytat: samotny ? jestes? mam i dla ciebie coś.. zerknij do worka....okragłę? puchate? paluszek wszedł tam? nie szkodzi....... następnym razem tam co innego wsadzisz.coś grubszego i napewno na samotne wieczory taka sztuczna pipka sie przyda.

Gość a coś dla Myrevina
Leonory czy amanta znajdzie sie ?:D

a oni są samotni? to tylko dla samotnych. Myrevin ruzge musi dostać. Był nigrzeczny........no ale kulki tez moze dostac i pluszowe kajdanki.:) Dla Amanta sztuczna cipkę mam jeszcze ale została mi z rudymi włosami juz. A dla pani L - wibratorek tylko ze został murzyński juz- dośc duzy.

Gość a coś dla Myrevina
hehehehehe,Myrevin jaknajbardziej samotny,Leonora tyz,amant na pewno z rudej sie ucieszy :D

Rybko wiedziałem ze się ucieszysz. mam jeszcze kilka kotów dla panienek...rude czarne i szaroczarne.......... zaraz downiose tez sztuczne pipki ...rude widze mają wzięcie to wezmę rude. Penisy ....nie wiem na jakie jest popyt. Narazie patrzę z której będa zadowolone.

dla ddominika- tez coś mam ładnego. napewno sie ucieszy czujesz? zajrzyj do worka, cienkie delikatne.... lejące.... na wieczorne randki w łóżku .... pasuje? haleczka w kolorze czerwieni.

--> Rybka zwana Wandą Ja bardzo proszę z samego rana nie pobudzać mojej wyobraźni. :p

Gość myrevin zostaw to
i nie baw sie :P