*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 popszukuje specjalisty w warszawie która(y) przyjmuje prywatnie bo oczywiscie na kase chorych sa kolejki kilkumiesięczne:( czy ktoś zna?był?poleca??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie Napisano Grudzień 6, 2006 polecam ale w ramach nfz,pania dr Woźną z przychodni przyszpitalnej przy sw Zofii,mozna zapisać się rowniez na wizyte prywatną w tej poradni oczywista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr Kosiec Napisano Grudzień 6, 2006 facet, Przychodnia medycyny Rodzinnej, Natolin, Belgradzka 18. Wizyta niestety droga 120 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie Napisano Grudzień 6, 2006 super lekarz,zakonnica-wypyta o kazdy szczegol,rzeczowa,kompetetna i niesamowicie miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie Napisano Grudzień 6, 2006 to powyzej tyczy sie dr Woźnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie Napisano Grudzień 6, 2006 podam ci tel do przychodni 022 5369320 lub 022 5369313 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 dziękuje wam. Wczoraj mój mąz przyszedł z wynikami badania nasienia......nie wygląda to dobrze,czekamy jeszcze na wyniki posiew nasienia. Staramy sie już od ponad roku ,to ja sama poprosiłam go aby sie zbadał no i sie zbadał...... badanie robił w klinice novum ale ceny nas powalają,znalazłam też dr.Barbare Melaniuk wizyta 70 zł. zadzwonie pod ten numer który mi podałaś:), a czy ty tam tez byłaś czy opinie masz od znajomych o dr.Wozniak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 mówie o wizycie prywatnej ponieważ okazuje sie aby pójść na kase chorych-to nie ma juz wolnych terminów do końca roku.Tak to jest w naszym kraju,odprowadzamy składki a jak dochodzi do leczenia to i tak trzeba prywatnie........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie Napisano Grudzień 6, 2006 byłam,lecze się i jest coraz lepiej,polecam gorąco,pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 do zgadza się....... nikt tam nie odbiera|:(:( czy to jest przychodnia???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Grudzień 6, 2006 pisalam do Ciebie w drugim topie który zalorzylaś ..o andrologu ... na Koszykowej 78 jest przychodnia planowania rodziny z ośrodkiem andrologii klinicznej z poradnia małrzeńską takze mozecie sie tam razem leczyc ... sa tam dobrzy androlodzy i endykrynolodzy ... my staramy się juz 2 lata ... maz od poł roku leczy sie u Zieniuka i mam nadzieje ze go podleczy ... mam kolezanke która tam sie leczyła razem z mezem ... maja teraz rocznego synka ..takze polecam ... tel ./022/ 429 11 45 my leczymy się na kase chorych a terminy nie sa takie długie bo ok. 2- tygodniowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 trinity 27--------duze DZIĘKI. zaraz dzwonię. zadzwoniłam,prawdopodobnie nie uda sie nam juz na grudzień,ale babka mówiła ,ze mąż ma sam tam pójsc sie zapisać. cały czas myslałam ze powinniśmy pójśc do endokrynologa a tu mi pani powiedziała ,ze nalezy pójsc do androloga........ czym sie różnia ci specjalisci?????? juz nier mam siły cały czas siedze przy kompie i wertuje!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Grudzień 6, 2006 ANDROLOG - JEST OD MĘSKICH PROBLEMÓW A ENDYKRYNOLOG OD HORMONÓW - MOŻE TEZ ZAJMOWAC SIĘ KOBIETĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*oolka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 trinity27-dziękuje Ci.Mój M ma kiepski wynik nasienia -pisałam o tym wyzej i dlatego chcemy wybrac sie do lekarza. sadziłam tylko ze będe miała 2 w 1 to znaczy lekarza dla męza i odrazu ginekologa dla mnie ,a tu w takim razie trzeba pójśc nam do andryloga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Grudzień 6, 2006 2 W 1 ?? TO LEKARZE O DWÓCH SPECJALIZACJACH ... ENDYKRYNOLODZY PRZEWAŻNIE LECZA KOBIETY ..ANDROLODZY - FACETÓW ... TAKŻE .... TERAZ WIESZ ... MÓJ MĘŻUS TEZ NIE MA ZA DOBRYCH WYNIKOW ..ALE ŁYKA LEKARSTWA ..I TERAZ W PIĄTEK IDZIE NA POWTÓRNE BADANIE - MAM NADZIEJE ZE BEDA LEPSZE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach