Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_z_Zielonego Wzgórza

jak dlugo byłyście z facetem zanim poszłyście z nim do łóżka?

Polecane posty

O to przepraszam.... trzecia powazna odpowiedz :D nawet jak jestem pierwszy to czuje sie jak drugi, k.. a ;)

Gość _______rudowłosa
chiya widze ze u ciebie tendencja malejąca była tak ja u mnie ;) chyba w miare jedzenia apetyt rośnie :D

Gość świetny jest
ja przespałam sie po 2 tyg spotykania sie a teraz....ujestesmy szczesliwym małżenstwem:)

Gość _______rudowłosa
oj marnie ci podszyw wyszedl podszywaczu, czyzby zazrosc przez ciebie przenika tak jak przez osobe ktora od prukw wyzywa?? załóżcie swoje meherowe bereciki i wio do kosioła albo do rydzyka na kolanka wskoczyć

Gość autorka topiku..
aaa pomocy, zerwal ze mna dzis :( po co ja sie z nim przespalam? :(

Gość pola 85
do szanujacej sie: to ze ktos zrobi to przed uplywem 2- och lat nie oznacza ze sie nie szanuje, kobieto masz zle podejscie!!!!! ja bylam z facetem rok zanim poszlam z nim do lozka i nie uwazam ze sie poscilam kochcalam go, on mnie..i nadszedl ten moment(mialam 18 lat) teraz mam 21 i spotykam sie z kims innym:) i to sie odbylo znaczniej szybciej:) Pozdrawiam!!!!

Gość hehehe dooobre w pip

Gość magnezytka
Na pierwszej randce, zaznaczam, że oboje wiedzieliśmy po co się spotkaliśmy, żeby się dziko kochać, jesteśmy po ślubie.

dwa tygodnie i myślęże to stanowczo za długo. po co tracić czas jak sie frajer nie sprawdzi albo mi nie spasuje :classic_cool:

Gość a ja to tak
top ten z pierwsza po miesiacu z druga po miesiacu z 3 po 3 latach znajomosci, para nigdy n ie bylismy z 4 ta po 3ch miesiacach znajomosci, --//-- 5 - po miesiacu, --//-- 6 na drugiej randce (tez drugi raz sie widzielismy),zwiazek trwal z 4 miesiace 7, drugie spotkanie, para nie bylismy 8, po miesiacu, --//-- 9, po miesiacu, --//-- 10, po pol roku, --//--

Gość a ja to taaaak
z pierwszym po pol roku z drugim po dwoch tygodniach z trzecim po 5 miesiacach z czwartym tego samego dnia:D z piatym po dwoch miesiacach[jestesmy doo tej pory razem]

Gość Jakoś tak wyszło..
2 dni:P (jestesmy razem już 2 lata więc chyba to w niczym nie przeszkodziło:))

Gość t.olka
znalismy sie miesiac, na imprezie pod wplywem alkoholu i letniego przesilenia poszalelismy w lozku troche sie stresowalam bo niby biore tabletki ale pierwszy raz seks bez gumki rano jakos nie mialam ochoty na zblizenia i rozmowe i w ogole chcialam skonczyc te znajomosc i nie wiem jak to zrobil ale po tygodniu wspolnych spotkan i rozmow (do ktorych mnie przekonal) oszalalam na jego punkcie bo okazal sie porzadnym, ciekawym i milym chlopakiem jestesmy razem juz ponad 4 miesiace i jest coraz lepiej i tak sobie mysle ze to jest tak: kazdemu sie czasem zdarza 'zaszalec', dzialac pod wplywem chwili, nie oznacza to jednak ze sie jest latwym, plytkim i naiwnym. dziekuje. ps. zeby nie bylo, mam 20lat, zawsze kasuje bilet i maluje usta na czerwono ;) /lol/

Gość a ja_
bylem z dziewczyna 2 lata i poszedlem z nia do lozka.. sek w tym, ze nie poszedlem i sie rozstalismy :(

Gość niby szybko ale za to
1. po trzech miesiącach - byliśmy razem ponad 2 lata 2. po miesiącu - byliśmy razem 6 lat 3. po dwóch tygodniach - jesteśmy razem 4 lata i mamy dziecko :) niby za każdym razem szybko, ale nigdy nie byłam z facetem potem krócej niż dwa lata.