Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woih

nadżerka

Polecane posty

Gość woih

co sie stanie jesli sie nie leczy nadzerki kilka lat, pomimo objawów typu upławy?

Gość Cyśka
Ostanio rozmawialam o tym z lekarzem. Zaawansowana nadżerka powoduje duze upławy, a w konsekwencji liczne zapalenia pochwy, grzybice. Jak powszechnie wiadomo moze to prowadzic do groznich powiklan, takze gdy zaczynaja sie problemu z tym zwiazane nie warto zwlekac.

Gość woih
kurcze, tak sie wstydze isc do ginekologa :( bylam raz jedyny w zyciu, z 6 lat temu, wtedy babka powiedziala ze mam poczaterk nadzerki, przepisala jakies leki, zluzylam je, nic nie pomoglo i juz pozniej zostawilam jak jest. A te uplawy nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac. Musze unikac przez to kontaktow z mezczyznami:(

mam nadzerke od kilku lat, lekarz ostatnio mi mówił, że każda kobieta praktycznie ma nadżerke, ale w wiekszości przypadków (jesli jest ona niewielka) sie tego nie leczy.. jesli oczywiście nie ma zadnego zapalenia, grzybków itp:) wiec się nic nie martw:)

Gość woih
ale u mnie to są ewidentne upławy które ze mnie ciekną, niepamietam kiedy ostatnio mialam czyste majtki po calym dniu, przeciez nie pokaze sie facetowi nago, kiedy mi cos wycieka z pochwy :( tymbardziej ze ten śluz nie pachnie ciekawie

Gość woih
dziekuje:)

Gość nieleczona nadżerka
może prowadzić do stanów rakowych,niestety