Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdosław pierdowy

Im gonna be your numer ONE

Polecane posty

Gość dobrze że za marzenia nie
masz problemy z samoakceptacją?

nie, gdyby tak było nie uważałbym się za człowieka szczęśliwego. Problem z samoakceptacją mają raczej ci, którzy wiecznie narzekają, że są za głupi, za niscy, za mali, za ... -> wstaw odpowiednie negatywne słowo. Ja jestem zadowolony i świadomy swojego szczęścia.

pytałam, ponieważ miałam nadzieję że twoja odpowiedź da mi jasność co do powodów dla których stworzyłeś ten topik...

Gość na kafeterii
mozna zaskoczyc uprzejmoscia i czystoscia slowa

chyba za głęboko myślę:D

stworzyłem, bo chciałem. Stworzyłem, bo nic mnie nie krępuje i mam odwagę mówić co myślę, na o mam ochotę i nie ograniczam się sztucznymi ramami wymyślonymi przez sadomasochistów, którzy uwielbiają skrępowanie.

Gość nie nalezy
poddawac sie,brak szacunku dla drugiej osoby jest za bardzo widoczna w kafeterii

idąc dalej twoim tokiem rozumowania chcieć=móc=wolność wypowiedzi zawsze/bez względu na sytuację/etc.? to gwarancja bezwarunkowego szczęścia?

kontynuując temat,nie wolno wszystkich do jednego worka wrzucać skrajności są wszędzie, co nie znaczy że nick,jaki by nie był, deprecjonuje już na starcie, no to by było na tyle

czy ja kogoś do jednego worka wrzucam? Jesteś bardzo zamkniętą osobą i myślisz tak, jak myśli większość. Widzisz to, co inni ludzie wmawiają tobie, nie myślisz samodzielnie. Jeżeli oceniasz mnie po nicku, to tylko ukazuje jak bardzo jesteś zamknięta w swoich narzuconych ramach, a nawet nie swoich. Nie jest ci cisano? Odpowiesz, że nie, bo tak wypada, bo tak powinnaś odpowiedzieć dla większości. Nie wiem co starasz się udowodnić, ale ja patrzę szeroko. Można rzec jak ptak z góry i widzę więcej niż ty z ziemi, na której ramy trzymają sztywno głowę i nie pozwalają spojrzeć w górę, by zobaczyć więcej, a nawet spojrzeć na tego, który spogląda wolnym spojrzeniem. Ty widzisz jedynie cień i na jego zniekształconej podstawie chcesz wyrobić sobie osąd na mój temat i udowodnić, że jestem szary. A widzisz tylko cień.

wolność swojej myśli zawsze i wszędzie daje poczucie wolności. Nawet niewiesz jakie, bo nigdy tego nie próbowałaś. Nie wiesz ile energii poświęcasz na hamowanie emocji, ukrywanie swojego ja, bo co? Bo tak wypada? Bo tak trzeba? Bo tak się przyzwyczaiłaś?

krytykujesz mnie za to co sam robisz, próbując mnie ocenić,osądzić i skreślić po kilku zaledwie krótkich wypowiedziach

Gość oberżynka
PIERDOSŁAW PIERDOLONY TAK BRZMI LEPIEJ :p