Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan_Kracy

Farbowanie Wlosow - Pytanie

Polecane posty

Gość Pan_Kracy

Mam pytanko odnosnie farbowania wlosow, czy jak kupie farbe, nawet najdroższą, i pofarbuje wlosy(mam czarne, chce blond) to te wlosy beda tak wygladac jak na pudelku czy to tylko chwyt marketingowy? I ile taka farba na wlosach sie trzyma?Tydzien?Dwa? Nieznam sie i bede robil to pierwszy raz w zyciu.

Gość Pan_Kracy
Nie ma jak fachowa odpowiedz na temat. Jestes naprawde dobrą dziewczyną. Napewno znajdziesz cudownego męża, a i ja marze o takiej żonie. Cenie inteligencje.

Gość skarbie bez dekoloryzacji
nie ma mowy o tym byś miała blond włosy

Gość ecj cenisz
ale chyba nie u siebie?

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
co sie czepiasz. Idiotyczne pytanie. nie mozna od tak zafarbowac z czarnych na blon, jak nie masz kasy to nie kombinuj, efejt mzoe byc oplakjany. A farba jest trwala tylko odrosty....

Gość Pan_Kracy
Nastryszyłyście mnie (w tym jestescie najlepsze). Rezygnuje. Zostaje z moimi czarnymi, niemodnymi wlosami.

Gość prowde godo
Pan Kracy nie gupkuj Znalam kiedyś bruneta, Z letka osiwiał więc przyfarbował kłaczęta, bo widocznie mu się wydawało, ze bedzie miał wieksze branie... Miał - do czasu aż się pojawiły odrosty - czyli przez jakieś dwa tygodnie. Później cała firma miała polewkę na jego widok :D