Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika23....

tabletki -pytanie. PILNE

Polecane posty

Gość Dominika23....

Witam Was Ginekolog przepisała mi tabletki antykoncepcyjne REGULON. Biore je juz kilka dni wczesniej nie zarzywalam zadnych tabletek. Moje pytanie czy jak przedluze sobie te 21 dni po ktorych nastepuje przera 7 dniowa i zrobie ja dopiero po 26 tabletkach to jak potem? 26 dni przerwa 7 dniowa potem kolejne opakowanie nie ma juz 5 tabletek i co wtedy ??????????

Gość Jo24
A po co chcesz brać akurat 5 dni dłużej ?

Gość Dominika23....
Bo te 5 dni bede jeszcze u chlopaka :)

Gość Dominika23....
tylko jak potem z kolejnym wybrakowanym opakowaniem? moge zrobic tak,że wezme bez tych 5 a potem przerwa 7 dniowa?

Gość wwwaaaaaaaaaaa
przeciez w trakcie tej przerwy jestes zabezpieczona :o tak to jest jak małolaty zabieraja sie za cos o czym nie maja pojecia:o

Gość Dominika23....
acha, to nie wiedzialam :) nie jestem malolata mam 22 lata tylko wczesniej nie bralam tabletek:) a poza tym i tak musze wziac te 5 tabletek bo nie chce miec kresu w tym czasie i jak

Gość Jo24
po prostu nie rób przerwy wcale , wybierz dwa opakowania pod rząd i potem normalnie powodzenia ;-)

Gość wlasnie
dwa opakowania pod rzad to najlepsze wyjscie.

Gość jhhjyh
jak sie bierze dwa opakowania pod rzad, to czesto wystepuje krawawienie w trakcie !!!!! przez pare tygodni.takie plamienie. A pozatym , po pierwszym opakowaniu nie jest sie zabezpieczonym na 100 procent i trzeba stosowac cos dodatkowego .

Wez te 5 dodatkowych tabletek,zrob 7 dniowa przerwe i pozniej zacznij nowe opakowanie,a to stare zostaw-gdybys jeszcze kiedys chciala zmienic date okresu.