Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-latek

Straszny kompleks

Polecane posty

Gość 19-latek

3 miesiące chodziłem z dziewczyną. Było super, wspólne rozmowy, wyjścia, czasem imprezowanie. Na prawdę z klasą. Po 3 miesiącach doszło do intymnego zbliżenia. Dziewczyna wyśmiała mnie. Powiedziała, że tak krzywego penisa jeszcze nie widziała (lewizna 30stopniowa :-() i nie zamierza się ze mną kochać. Dodała, ze nie chce juz mnie wiecej widziec. Poznałem po jakims czasie kolejna dziewczyne, obawiam sie jej reakcji, straznie mnie doswiadczyło to zdarzenie (to mial byc moj pierwszy raz). Czy powinienem powiedziec dziewczynie zanimdojdzie do czegos wiecej?

Drogi 19 latku zapewniam Cie jako kobieta, ze krzywy penis to nic nienormlanego. laska na ktora trafiles byla najnormalniej w swiecie niedojrzala szczeniara. Jestem kobieta, \"niejednego\" w zyciu widzialam, i gwarantuje ci ze nie masz sie czym przejmowac. pozdrawiam

Gość ania12345
Nie przejmuj sie.. pfff jakaś pusta laska naprawdę.Pierwszy raz słysze.. żeby facet miał konkretnie krzywego penisa i to dziewczynie nie pasuje . Dziwna laska ;/

Gość ludziek
wielu facetów ma krzywego, stary nie pękaj! moj tez nie jest prosty jak strzała i jakoś żyję, nie wiem jaka jest średnia odchyleń ale niepowinienes miec jakis obaw, po prostu to byla glupia panna, ot co

Wiadomo, ze penis jest wykrzywiony! Pochwa tez jest \"wykrzywiona\" i dlatego penis nie jest idealnie prosty. a czy bardziej czy mniej wykrzywiony, czy grubszy czy chudszy, czy wiekszy czy mniejszy, to juz nie ma znaczenia, kazdy penis jest inny i nie ma zadnego obowiazujacego wzoru. Poza tym nie wyobrazam sobie jak mozna isc z kims do lozka i sie z niego smiac! To byla jakas kompletna idiotka i zamiast popadac w kompleksy powinienes sie z niej smiac.

Gość to ta panna miala kompleksy
jakies i na odreagowala na tobie. smutne