Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez....

Marzycie o chłopcu czy o dziewczynce? Na co się nastawiacie?

Polecane posty

Gość ja tez....

Gość córeczkę
Jeśli będzie chłopiec to trudno, ale marzę o dziewczynce.

Ja na 99% będę miała córeczkę ale jeszcze się tak na to nie nastawiam żeby w razie czego nie doznac rozczarowania ... Ale bardziej wolałabym dziewczynkę :)

ja chcialam miec chlopca, bo u nas w rodzinie i u mojego micha same panny, M szala ze szczescia jak dowiedzielismy sie ze chlopiec, ja wtedy zamarzylam o corce....moze nst razem sie uda :-P

Gość buka poka
Ja marzyłam o dziewczynce i byłam pewna, że będzie dziewczynka. gdy dowiedziałam się, że będzie chłopiec, czułam się troche rozczarowana. Dziś zastanawiam się, jak mogłam kiedykolwiek przypuszczać, że lepiej mieć dziewczynkę. Choć przyznam się, że marzę o haftowanych dżinsach i malutkich sukienkach...

Moj mąż chce miec syna zreszta jak to facet teraz jestem w 16 tygodniu myslicie ze po 20 tyg bedzie juz widac czy to chłopczyk czy dziewczynka?

ja dowiedzialam sie w 16-tym ale prywatnie na usg 3d, panstwowo u nas mowia dopiero w ostatnim usg , czyli cos kolo 32 tyg :(

Ja to zawsze marzyłam o córce Olivii ale moj maz od poczatku ciazy mowi do brzucha ze to jego synus chcialabym spełnic jego marzenia ale to nie jest taka prosta sprawa

wlasnie w polowie stycznia mam miec USG i bedzie ze mną mąż na pierwszym USG nie byl bo niestety jest za granicą chcialabym zeby usłyszał ze to chłopczyk

Jejku no to przeciez normalne ze kazda z nas chce zdrowe dziecko ale po to jest załozony topik zeby pogadac o swoich marzeniach

marzę tak jak wszystkie z Was o tym, żeby maluszek był przede wszystkim zdrowy :) Staramy się o córeczkę, ale czuję, że wyjdzie synek :) W sumie to nasze pierwsze dzieciątko więc, aż tak bardzo się nie martwię płcią, ale też marzą mi się haftowane spodenki, różowe sukieneczki i warkoczyki na główce :)

martunia_25_ zle mnie zrozumialas ! wcale nie było to uszcypliwe co napisalam . ale u mnie naprawde tak było. Obojetna był mi płec :) Bo to moje pierwsze dzieciatko :) Mam córeczke . Nie ukrywam,ze w przyszłosci chciałabym miec synka i gdyby doszło do mojej drugiej ciazy ( kiedys :P ) to chciałabym baaaardzo ....baaaaardzo synka :) Pareczka mi sie zawsze marzyła ❤️ Evi_20 😘

_acha_ ❤️ a ja w przyszlosci (:-P) bede starala sie o corke, ponoc trudniej :(

_ACHA_ ja wcale nie odebrałam tego zle przeciez zdrowie dzieci najwazniejsze ja mam nadzieje taka malutka ze jednak to bedzie chlopczyk chcialabym zeby mąż byl szczesliwy pewnie jak bedzie dziewczynka to tez bedzie szczesliwy ale chlop to chlop

Evi_😘 Wymienimy sie sposobami :) Hm....ja mysle o dziecku za 3 lata :) aaa...poznałam płec na przełomie 15-16 tyg ....na usg 3D .....pozniej kazde kolejne usg utwierdzało nas w przekonaniu ze to bedzie Julia :)

martunia_25_ :)\"jak Chlop to chlop ! \" :) Dlatego własnie chciałabym miec synka jeszcze ...Który by grał z tatusiem w Jego ukochana\"noge\" :)

Gość bimbom
Ja chciałabym miec dwóch chłopców, nie cierpię małych dziewczynek - szczególnie takich w podstawówce - wrednowatych, knujacych małych jędz ....jestem nauczycielką i widzę jacy są chłopcy a jakie dziewuchy brrrrrrrrrrrrr potrafia byc naprawde okrutne nawet takie małe