Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicole 24

Lekarz w 17 tygodniu ciąży może określić płeć dziecka??

Polecane posty

Byłam dzisiaj na badaniu USG, pani doktor powiedziała, że jest prawie 100% pewna, że będę miała synka. Jak to możliwe? To dobra lekarka i nigdy się nie myli w określaniu płci, ale jestem zaskoczona, że to tak szybko poszło:P Nie wiem czy mam się już cieszyć, czy dalej oczekiwać? Może jest ktoś w podobnej sytuacji?

radze sie jeszcze tak nie nastawiac, ...mi w 30tc lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej chlopiec ale zeby jeszcze karabinow i samochodow nie kupowac, wiec wiesz roznie to bywa...

Mnie okreslil lekarz w 15 tygodniu sparwdzilo sie widzial sikawke i jest sikawka:):)

Moja pani doktor stwierdziła, że mój synek ukazał się w całej okazałości. Cieszę się:D Dziękuję🌼

mi powiedzial w 16-tym dr Doerign-ktory ponoc nigdy sie nie myli zrobil najpierw usg przez brzuch, a potem dopochwowo-bo tak najlepiej widac no i pokazal siusiaczka :) powiedzial ze jest pewny w 100% mojej szwagierce do samego konca wmawiali ze bedzie syn, miala 6xrobione usg, jak urodzila okazalo sie ze panienka a ona wszystko na niebiesko miala kupione teraz moja przyjaciolka jest w kropce, bo w 28 tyg niby chlopiec, a niedawno okazalo sie ze niby dziewczynka i badz tu madrym....

Gość hmmm a ja bylam ostatnio
jestem w polowie 17 tc 2 dni temu lekarz powedzial mi ze w 17 tc narzady sa tak malenkie ze okreslic plec to niemal loteria widac bylo jakies faldy ale nie wiadomo ze to jaderka czy wargi sromowe- poprostu 2 faldki skory- tym bardziej ze chyba nie okresla sie tego tak wczesnie na podstawie sikawki tylko jader wlasnie ktore w 17 tc jeszcze sa w brzuszku maluszka wiec widac tylko skorke -