Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka po 20stce

Faceci po 40stce interesują się dziewczynami po 20 stce

Polecane posty

Gość taka po 20stce

i nikt mi nie powie, ze facet który skonczył 40 lat nie ma ochoty przeleciec takiej 20stoparolatki ;)

Gość nocna blondi
wiem coś o tym :) i wiem ze sa lepsi "w te klocki" od 20 latków.:)

o rzeczach oczywistych się nie mówi...............

Gość oczywiście że tak
bo to głupie, naiwne siksy, które wskakują do łóżka na jedno skinienie. A jakie dumne, że chciał je taki "dojrzały" mężczyzna... A potem panowie się śmieją z takich pustych lasek między sobą...

Gość kułerwa
25 wiek optimum poniżej 20 --tragedy- nie porozmawia to to a i kutasem dobrze zająć sie nie potrafi nie mówiąc juz o poważnej dyspucie o malarstwie flamandzkim

Gość kareria
Mam 23 lata. Nigdy nie inteesowałam się mężczyznami, którzy mogliby być moimi ojcami. Także proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka, bo to żenujące.

No bo niestety sporo kobiet po 40tce to zimne dupy są :o

Gość rownowaga w przyrodzie musi
byc...wszystkie młokosy 23-30 szukają zainteresowania u kobiet dojrzałych emocjonalnie i z doswiadczeniem w sprawach seksu :P coś za cos ....

Gość prezent
Za tydzień wychodze za mąż. Mam 23 lata, przyszły mąż 40.

Gość kareria
Musztardo masz rację. Niedoczytałam... Ale rzeczywiście tak jest. W pracy i w życiu codziennym mam duże powodzenie u mężczyzn w tej kategorii wiekowej. Niestety. Strasznie mnie to denerwuje i obrzydza, zwłaszcza, że zazwyczaj ci faceci wiedzą, że już mam faceta. Szkoda słów na ten gatunek. A tych żonatych, którzy szukają sobie jakiejś tępej łychy do poruchania powybijałabym co do jednego.

Gość prezent
mam na imię Janusz a przyszły mąż Waldemar

Gość prezent
:D

Gość 21 latek kkiuj
a co??zazdroscicie nam 20 paro latkom ze wasi mezowie faceci ogladaja sie za nami:):):)i nie moge przez obok mlodej atrakcyjnej dziewczyny obojetnie ..kiedy wy nie oszukujmy sie w wieku 30 paru 40 lat juz nie wygladacie tak swiezo i slicznie heh...i dlatego wypisujecie tu bzdury i wyzywacie zazdrosnice..a nie jedna z was by wiele oddala zeby cofnac sie o te 10 czy 20lat:)

właśnie!!! pozwólcie nam samcom polować , do jasnej ciasnej, nawet jeśli polowanie się nie udaje to sam zapach zwierzyny i jej trop ekscytuje Niektóre babska chciałyby samców pozamieniać w eunuchów wachlujących liściem palmy, no kułerwa nie ma na to zgody!!!!

kareria wkurwiająca jesteś Przecież wiadomym jest,że jak suka nie da pies nie wiźmie :classic_cool: Czyż nie tak? Więc nie pieprz o wybijaniu żonatych,którzy szukają na boku :p widocznie mają zimne dupy w domu :p Oczywiście ty taka nie jesteś :p

Gość kareria
oczywiście ja taka nie jestem, ale pochodzę z rozbitej rodziny, bo jakaś młoda suka owinęła sobie mojego starego wokół palca. Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak to boli jak codziennie widzę zmęczoną twarz mojej matki, jej ból po stracie miłości życia. Nie zdajesz sobie sprawy jaką gorycz czuję gdy mój ojciec wymyśla kolejne kłamstwa, żeby tylko uchronić swój romans, żeby wyżyć się fizycznie. Nie wyobrażasz sobie nawet jak mnie wkurwia to, że nie ma dla wnuków na jakieś urodzinowe prezenty a w jego marynarce znajduję rachunki z markowych sklepów i restauracji. I nie wkurwiaj mnie swoimi żałosnymi stwierdzeniami. Uszanuj czyjeś zdanie

kareria szanuję ,szanuję.Ale do jasnej cholery nie tylko faceci są temu winni :o widocznie czegoś w domach brakuje,że szukają poza.Może w twoim rodzinnym domu też brakowało więc dlatego tej młodej dupie udało się owinąć twojego starego wokół cipy.U mnie starzy też się rozwiedli i niech tam byle tylko nie robili sobie nawzajem złośliwości.

Aha a tobie to chyba chodzi bardziej o forse twojego starego skoro grzebiesz mu po kieszeniach,co uważam za szczyt bezczelności.Nie truj mi tu więc o uczuciach :o

Spójżcie na to z innej strony - ilu takich facetów obiecuje młodym panienkom złote góry, a potem je zostawiają? Dlaczego wszelkiemu złu na świecie jest zawsze winna kobieta? :P :D

a tam zaraz winna kobieta. I wśród kobiet i wśród facetów są numeranty i tyle :)

ale to numeranctwo z czegoś wynika... z braków :-P

to też brak... możliwości spożytkowania tej nadwyżki hormonów... ;-)

Właśnie, co pociąga tych Dziewczyn do taki związki? Poczucia stabilizacji? bezpieczeństwa? Dojżały pogląd na świat?