Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaga33

Bolące sutki!

Polecane posty

Gość Amaga33

Od jakiegos czasu mam problem z moimi miesiaczkami. Prze trzy cykle bralam duphaston i w koncu moje miesiaczki zaczely wystepowac normalnie. Mimo jednak niezabezpiecznia sie i uprawianiu seksu z moim partnerem nie moglam zajsc w ciaze. Poszlam do innego lekarza, ktory zbadal mnie i oswiadczajac ze jest ze mna wszystko dobrze, przepisal mi clostilbegyt. Kazal brac prze piec dni od piatego dnia cyklu. To byl pierwszy raz a ja i moj partner uprawialismy po tym sex w moje dni plodne. Okolo 5 dni pozniej zaczely bardzo mnie bolec sutki. Caly czas sterczaly i byly czerwone. Trwa to juz drugi tydzien. Nie bola przez caly czas ale jedynie przy dotyku. Wkolo nich skora jest troche pomarszczona a piersi staly sie pelniejsze jednak dopiero ze dwa dni temu. Nie mam zadnej wydzieliny. Nie wiem co to jest. Okres powinnam dostac za dwa dni. Robilam test, ktory wyszedl mi negatywnie. Nie wiem czy moge podejrzewac ciaze czy tez mam jakis stan zapalny. Bardzo prosze o porade i szybka odpowiedz.

Gość wbhfiweif
poczekaj do okresu moze to po lekach takie napiecia Ci wyskoczyły narazie sie nie przejmuj lekow tych nie znam ale jesli brałas jakies hormony to zrob badania jesli chodzi o piersi narazie glowa do gory:)

Gość wbhfiweif
aha zreszta z tego co wiem test sie robi w dniu spodziewanej miesiączki wiec jak cos powtorz go i glowa do gory bedzie git

Gość Amaga33
Dziekuje za odpowiedz. WIem ze test robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki ale stanelam przed dylematem. Isc do lekarza i placic za niewiadomo co kupe kasy jesli bylaby to ciaza a patrzac na moj sposob zycia...robie wszystko dla tej ciazy bezpieczne czy nie isc a potem dowiedziec sie ze w przekonaniu iz to ciaza, zbagatelizowac powazny problem jakim moze byc stan zapalny. Piersi sa ciezkie i odczuwalne....sutki sterczace a skora wkolo nich jakby naciagnieta. Dziekuje za pocieszenie mnie troche lub tez uspokojenie.

Gość Amaga33
Moze ktos jeszcze wyrazi swoja opinie?? Bede wdzieczna.

Gość Amaga33
Dzis znow jestem i nadal prosze o opinie. Dziekuje.

Gość Amaga33
upupup

Gość Amaga33
NIech sie ktos zlituje :)