Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan25

Niestety w pracy a taka ochota na sex

Polecane posty

Przypomne, że ze skype`a :> A wcześniej miałeś wysłac esa jaki numer. No cóż, serce mi złamałeś 😭 Nic się nie stało, ja wtedy padłam w łóżko o 20.00 chyba i byłam posprzątana do rana :) Jak leci ?

no pomalutku!!! kurcze zupełnie wyleciało mi to z głowy!! ale wstyd!! ostatnio niestety nie moge sie dostac na swoje gg wiec jak mozesz to wyslij mi nr swojego gg na tel kom to sie odezwe ze swojego nowego :) zeby nie bylo ze dostanie go ktos niepowolany :) a jak tam u Ciebie szefowa w pracy? czy siedzisz sama!??

Siedzę sama :). Tak mnie kochasz :D Aż zapomniałeś, no wiesz ! Wstyd i hańba :P. Ale muszę Ci przyznac, że na rękę mi było to Twoje \"zapomnienie\". Czemu nie masz już starego nr gg ? Czekaj puszczam esa.

nie mam starego gg bo nie pamietam hasla do niego hahah wiem wiem wtopa!!! Wiec moze scarlet dzis do Ciebie zadzwonie :) wieczorkiem

Gość kałzyperde
gostek ma nowy numer żeby jego dziewka nie mogła sprawdzić archiwum i żeby się nie kapnęła że flirtuje z jakąs cizią mężata lub inną mającą świąd macicy

Gość ha-ha
on "może" zadzwoni, wiec czekaj :D

Po pierwsze, my nie flirtujemy, znamy się, lubimy to i czasem ze sobą gadamy. Po drugie - ja tam raczej czekać nie będę w jakimś szczególnym dreszczem ekscytacji, bo to nie jest mój kochanek :PM Młody nie dziś. :)