Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

dziwna kulka pod pacha, co to moze byc?

Polecane posty

wyczulam ja wczoraj wieczorem podczas kapieli. jest tak nisko pod pacha. czy ktos z was mial kiedys cos podobnego? dodam, ze jestem troche przeziebiona i pare dni przed okresem, troche bola mnie piersi. czy to moze miec zwiazek z ta kulka? jak myslicie? czy mam sie bac i leciec do lekarza?

Gość jak to było
powiększony węzeł chłonny...proponuję wizytę u lekarza, bo masz stan zapalny. i wizytę u ginekologa na wszelki wypadek:)pozdrawiam...lepiej nie bagatelizuj tego, dobrze?

dziekuje za odpowiedz. moze jutro uda mi sie wyskoczyc do lekarza rodzinnego, bo do ginekologa sa zapisy i trzeba troche czekac.

Gość jak to było
do ginekologa to tak bardziej profilaktycznie, bo nigdy nic nie wiadomo. a do lekarza naprawdę idź. kup sobie dzisiaj wit c, wygrzej się w łóżku, wypij gorącą herbatkę, rozgrzej się bo może cię choróbsko bierze jakieś...

Gość zrób najpierw
USG piersi(obejmuje także węzły chlonne).Potem ze zdjęciem idz do endokrynologa. Rodzinny ci nie pomorze-wręcz przeciwnie-ja tak mialam. Rodzinny zbagatelizuje, a prawda jest taka że to może być drobiazg ale może też być bardzo poważnie. pozdrawiam

Gość zrób najpierw
"pomoże"

dzieki za rady! raczej sie dzis nie wygrzeje, bo za chwile zmykam do pracy. pisalam wyze, ze jestem troche przeziebiona. moze to od tego...