Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miksturka

nigdy nie dam żebrakowi

Polecane posty

Gość miksturka

Na dworcu często widywałam kobietę, od rana była wcięta, powółczyła nogami. Kobieta siedząca na ławeczce wciskała jej kanapeczkę z szynka kiedy zżebrała o pieniądze. Ta jednak nie chciała kanapki ale kasę. Dziwne. Przeciez była głodna, zbiera kase na jedzenie przeciez. Kanapkę wzieła i połozyła ją obok na innej ławce. Bylismy w szoku. Nikt jej nie dał nic, wręcz przepędzał i wypomninał ,że dostała kanapkę. Podszedł do niej pijak, poszli po wódkę czy denaturat...horror. Raz dziecko żebrało n aulicy. Nie chciało bułki tylko kasę bo"mama tak chciała".

Gość myslalem ze o seks chodzi
:D

Gość miksturka
aha , poznałam kiedys elegancką fajna ładną dziewczynę. Ponoc kurator sie nia opiekował. Nie miała rodziców i mieszkała sama. dziwne to wszystko ale wtedy mnie to nie interesowało prócz tego ze laska ma fajnie bo mieszka sama. ma na fajki, na ubranie(okazało sie ze w tym ubraniu chodzi codziennie). Mogła wracac kiedy chce.........przyszła raz do mnie posiedziała i poszła. natomiast minął tydzień i przyszła.........część mam prośbę. Dasz mi chleb?Nie mam co jesś. Dziwiło mnie to , ona żebrała. Nie dałam, powiedziałam "ej o co ty? skąd , ne mam". Zamurowało mnie, byłam w szoku. Potem zastanawiałam sie , kurcze moze ona nie ma co jesc.....ale nie było widac tego po niej. Potem analizowałam jej zachpowania.okazało sie ze nie była całkiem normalna, mówiła ze jak popatrze jej w oczy to ze sie przestraszę. .takie tam dziwności. Swiruska myslałam. Do dziś nie wiem co z nią się dzieje.

Gość miksturka
:D sex powiadasz?:D

Gość myslalem ze o seks chodzi
"nigdy nie dam żebrakowi" - co mialem myslec , my przeciez caly czas o tym myslimy , wszysko nam sie z tym kojarzy :(