Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iouiou

Dlaczego nie warto byc milym ?

Polecane posty

Gość iouiou

Ostatnio od jednej kolezanki uslyszalem ze nie warto byc milym bo takich mezczyzn kobiety tylko lubia ale nigdy nie kochaja .

Gość nie loluj
albo sie jest miłym albo nie ..Nalezy być sobą..

nie wiem, czy naprawde cos w tym jest, ale ja np ciagle kocham chama, ktory mnie zostawil, a nie moge pokochac faceta, ktory jest dla mnie wspanialy i stara sie jak nikt... :/ on moze byc tylko przyjacielem. ale moze to nie jest kwestia \"bycia-milym\" :/

Gość Man of Honor
kobiety nie szanują miłych....

Gość bo prawdziwy mezczyzna
to maczo

Gość no to fajnie
Mój były chłopak był bardzo miły i dobry i właśnie dlatego go kocham. Gdyby był jakims prymitywem, albo chamem, nie liczył się ze mną, odzywał się jak mruk, juz dawno bym go kopnęła w d.

Gość das sas
wiec dlatego piszesz "Mój były chłopak " bo byl mily 🖐️

Gość no to fajnie
Dlatego, że nie moglismy się dogadać... To jemu przestało zależeć na naszym związku. Jak napisałam, nadal go kocham. Zresztą- nie musze się tłumaczyć🖐️

Gość nie mogli sie dogadac
bo facet byl ciapa , kazdy mily facet to ciapa , takich mieczakow nikt nie szanuje

Ja niestety byłem dla mojej eks dziewczyny zbyt dobry i w końcu mnie zostawiła i odeszła do innego. Inna sprawa, że potem żałowała i chciała wracać, no ale ja już nie chciałem. Od niedawna spotykam się z kolejną kobietą i stosuję zupełnie inną taktykę, czyli może nie jestem chamski, ale potulnym barankiem też na pewno nie, czyli inaczej mówiąc nie słodzę jej i nie jestem na każde jej zawołanie. I zauważyłem pewną ciekawą prawidłowość - gdy ją trochę \"olewam\", jestem niedostępny itd, to jej zaczyna jeszcze bardziej na mnie zależeć. Dziwne to, ale prawdziwe!

Gość no to fajnie
Nie mów za kogoś. Bycie miłym a bycie mięczakiem to dwie różne rzeczy. Ja go szanuję. Za to nienawidze chamów i prostaków:o Nie chce mi się z nimi nawet rozmawiać, a co dopiero być z kims takim:o