Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaatunkuuu

prośba do studentów FILOLOGII ANG

Polecane posty

Gość raaatunkuuu

mam pewniem problem :P chodzi o gramatykę opisową - mógłby mi ktoś po naszemu wytłumaczyć czym się różni morpheme od morpha i co to jest allomorph?? będę bardzo wdzięczna bo już wszystko mi się miesza :( pozdrawiam :)

Gość raaatunkuuu
uuuuuup

Gość ło matko a co to za diabeł

Gość raaatunkuuu
no niestety :( nie wiem po jaką cholerę trzeba się tego uczyć - przecież to się NIGDY nie przyda ale cholerne kolokwium trzeba zaliczyć :o już wszystko mi się miesza :(

Gość ruska
jestem na filologii rosyjskiej ,a w sumie to już po....i powiem Ci że też miałam gramatykę opisową i też miałam to ,,,u mnie to brzmiało morfjemy, ałłomorfjemy

Gość raaatunkuuu
:) niestety każdy musi przez to przejść :( słyszałam, że studiowanie fil. ros. jest cholernie rtudne wbrew pozorom :) gratuluję ukończenia :) mam nadzieję, że mi też się uda :)

Gość ruska
nie są aż tak trudnr te studia!!!!ale chyba najgorsza była ta gramatyka opisowa współczesnego jęz.ros. i starocerkiewnosłowiańskiego - masakra!!!

Gość ruska
nie są aż tak trudnr te studia!!!!ale chyba najgorsza była ta gramatyka opisowa współczesnego jęz.ros. i starocerkiewnosłowiańskiego - masakra!!!

Gość raaatunkuuu
starocerkiewnosłowański naprawdę jest beznadziejny - znam to z filologii polskiej :P ale na szczęście nie miałam aż tak dokładnej analizy :)