Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimne i wyrachowane

Prawda o Polkach na emigracji - gdy to czytam to trace do nich szacunek .

Polecane posty

Gość do amanta
przejdz na jakis topik o "Arabusach", bo tu piszesz nie na temat

Gość takajusta
co za brednie! jestem w Anglii z chlopakiem Polakiem i mamy tu mnostwo znajomych Polek i Polaków,mieszkam z samymi chlopakami,moimi przyjaciolmi i widze ze nie przychodzi im latwo zdobycie Polki,ale za to Angielki bez wiekszego problemu,leca one na tych "brudnych smierdzacych Polakow" a z Polkami nie jest tak latwo,nawet jezeli sa same.Dla tych odmalowanych angielskich malolat seks jest jak zjedzenie fish and chips

Gość pomaranczowsza
amancie, nie arabusy, tylko rodacy lub inni wspoleuropejczycy :P poza tym jeszcze o jakich arabusow ci chodzi, jaki kraj oni zamieszkuja, bo podobnie jak w europie, jak i w azji (mniejszej czy wiekszej), co kraj to obyczaj (czy to polityczny, czy kulturowy) i nie jest tak, ze dajmy na to od turcji po indie mieszkaja arabi :D

Gość London...
mieszkam juz kilka lat wlasnie w Londynie i w tym artykule jest duzo prawdy,opinia o Polkach nie jest za ciekawa,o Polakach zreszta tez.ale zeby nei bylo,nie wszyscy sa tacy, wierze ze jest wiele normalnych dziewczyn ktore nie leca na turasa ,ktorego jedynym plusem jest bmw i mieszkanei z coucilu. Sam wczesniej bylem kilka lat w zwiazku z "nie Polka" a teraz chetnie poznalbym jakas mila dziewczyne z mojego kraju,Moze znajde tutaj ,jakas na kafeterii?

Gość do London.....
hmm, zwazywszy na twoja malomiasteczkowa mentalnoc ......... nie wroze ci tego :P

Gość kate mossed
ale bredzisz...........

nie ma jak stereotypy, moim zdaniem wiekszosc polek ktore spotkalem w londynie to porzadne dziewczyny, ale tez spotkalem takie ktore na chama pchaja sie do lozka, tez spotkalem kobity innych narodowosci ktore ida do lozka praktycznie z kazdym, jesli masz jakas pozycje a co sie z tym wiaze kase to chetnych nie brakuje niezaleznie jakiej narodowosci dziwna opinia gdzies wyzej ze kazdy polak chcialby byc na utrzymaniu pieknej kobiety, chyba w jakims lala landzie

Gość uuuuup siup do góry

Gość polki to ....wstyd nawet pisac

a Polaki to dopiero wstyd!.....nie tylko wstyd mowic,a samo myslenie jest juz wstydem!!!

Gość nie Polaki tylko Polacy**

Gość USA
ja jestem z Pakistanczykiem i nie widze nic zlego w naszym zwiazku acha. on jest moim mezem od kilku lat ... no i musze powiedziec ze narzekac na co nie mam jak bym wam opiwiedziala jak mi z nim jest to kazda by sie chciala zamienic heheh

..polska schodzi na psy...a my polacy razem z polską... .....zresztą co do tych łatwych polek zagranicą.. ..hmmm....albo to one sobie dobrze radzą... ...albo są naiwne...... ..kto wie...może tak lubią.... .....to nasaze i następne pokolenie robi się coraz gorsze... ..ja się szanuję.. i grono moich znajomych też..... ....może ty akurat trafiłaś na taką okolicę.... ....albo w złym kręgu się znajdujesz.... ....człowiek przewaznie trafia na zło gdy czegoś innego szuka... ..nie potrafisz sie oprzeć...poco w brudzie żyć.....i idą na łatwizne... ....może to ze względu na kase..a może niektóre polki naprawde poznały tam miłość... ..przerużnie bywa w życiu... ...żyj swoim życiem...zrób lepiej...ale dla siebie..nie dla innych i nie na pokaz... .. ..nara ..niech karzdemu się jakoś powiedzie.. ..niektórych zazdrość zżera że innym się udało.....

Gość uu
do Pani powyzej Uwazasz ze jesli kotos Kocha to sie nie szanuje? Napisala "ja się szanuję.. i grono moich znajomych też...." Ja nie lece na latwizne skonczylam wyze studia mam fajna prace i mam wspanialego meza Pakistanczyka. Nie uwazam sie za ta gorsza ani za ta lepsza po prostu jest mi dobrze. Acha ... mieszkam w Chicago

Gość uu
wspolczuje Tym ktroe wyszly za Polakow....... hehehe skenurusow itd.

01:17 uu do Pani powyzej ..nie wyrobie kobieto... ..co ja baba jestem.... ...przeczytaj uważnie... ..to nie bedziesz miala aluzji ..co jusz polskiego nie znasz... ...czytaj..

Gość uu prawdziwe
chwileczke, tu sie chyba komus niki pomylily, ja akurat nie mam meza pakistanczyka, to ta pani, co wczesniej podpisywala sie USA :D

Gość uu
ojej tylko nie zemdlej heheheh nie czytalam tych bredni od paczatku wiec nie wiem kim jestes kobeta mezczyzna a moze tym i tym sadzialam ze to forum jest dla kobiet .... no ale ....... a co do mojego Pl too....hmmm... znam i to dobrze ale czesto nie uzywam .

Gość USA
uu prawdziwe tak tak tak przepraszam :)

Gość uu
USA, no to sobie wyjasnilysmy :classic_cool:

..ty uu z chicago.... ..nie rozumiem o co masz do mnie pretensje... ...napisałe 3 sugestie, ale nikogo nie oskarrzyłem.. jeśli sobie poradziłaś w życiu, to to też jest wyżej wymienione... ...a jeśli prowokujesz..to mnie nie wkur.... ..a jeśli się nie podoba to idz sobie na forum z chicago... ..sadzisz sie że z chikago klikasz ale do polskiego foru sie wcinasz

Gość USA
KaYuza ale Ty zabawny jestes ... troche szacunku .... wogole chlopcze Ty jakis nie dowartosciowany jestes skoro siedzisz na kobiecym forum bez urazy ....

Gość uu
chwileczke, ale ja akurat nie jestem z chicago 😠

Gość USA
uu :) ja wiem jemu sie pomylilo :)

..co ty masz za problem? .. ..dyskusji szukasz.. ..zazdrościsz... ..ze co niekture osoby z kafe mnie tu mile widzą... ..mnie sie jakos uklada w zyciu..i nie ubliżaj bez pretextów ....masz problem z tym że istnieją faceci, którzy jeszcze potrzafio rozmawieć z kobietami.. ...czy znowu jest tu jakiś podszywacz któremu sie nie podoba mój indywidualizm..

...widze ze to prowokacja ..bo komu tu sie pomyliło to sie pomyliło 01:17 uu do Pani powyzej Uwazasz ze jesli kotos Kocha to sie nie szanuje? Napisala \"ja się szanuję.. i grono moich znajomych też....\" Ja nie lece na latwizne skonczylam wyze studia mam fajna prace i mam wspanialego meza Pakistanczyka. Nie uwazam sie za ta gorsza ani za ta lepsza po prostu jest mi dobrze. Acha ... mieszkam w Chicago 01:33 uu chwileczke, ale ja akurat nie jestem z chicago 01:34 USA uu ja wiem jemu sie pomylilo

Gość USA
wiesz ....hmmm.. raczej nie ma nikom czego zazdrosci bo to raczej primitywna cecha... bardzo chetnie poromiala bym z Toba o roznicach i wyborach kobiet w zwiakach z obcokrajowcami, ale to Ty zaczeles to mala sprzeczka i lekko wyprowadziles mnie z rownowagi no ale.... wybaczam i nie zajzalam na to forum po to aby sie z nikim sprzeczac :) Pozdrawiam :)