Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pari pa pa pa

Ma ktos Pande Antiwirus 7.0? Jest dobra???

Polecane posty

Gość Pari pa pa pa

Wlasnie ja sciagam i ciekawa jestem.. Mialam kiedys pande ale inna i chyba przepuszczala wirusy.... Moze jakis inny darmowy...?? Wczesniej mialam kaspery'ego....

Gość Młoda Dama
ja mam AVASTa chwale sobie i inne osoby którym poleciłam też :)

ja mam Client Seciurity i jak na razie jestem zadowolona, przedtem miałam Nortona też był bardzo dobry.Oba są firmy Symantec

Gość Młoda Dama
ściągnełam bezpłatna wersje z netu po miesiącu przyjdzie ci powiadomienie na maila że konczy sie czas wypełniłma ankiete dostałam maila z hasłem dokończyłam rejestracji i mam darmową wersje sama sie uaktualnia o czym powiadamia przy włączeniu kompa a jak znajdzie wirusa (czego dawno nie słyszałam) mówi uwaga znaleziono wirusa i nazwe

Gość Pari pa pa pa
Avasta nie chce juz mialam nie sprawdzil sie jak zainstalowalam innego antywira to znalazlo duzo wirusow wiec Natia ma racje ze przepuszcza,

Gość bullshit
"Avasta sobie odpusccie Przepuszcza." gowno prawda, ze tak powiem :P

Gość Młoda Dama
ja popoeram przed mówce używam od ponad roku i nie mam problemów a i inni którym robiłam system i reszte nie narzekaja na wirusy

Gość Pari pa pa pa
Sciagnelam Pande i wlasni mi skanuje zobaczymy czy cos znajdzie :P Jest jakis uzytkownik Pandy?

Natk 🖐️ NOD, ale to moje subiektywne zdanie ;) mks miałam przez pół roku, ale jakiś bład wyskakiwał non stop...baza wirusów była zaktualizowana a ten non stop wyswietlał komunikaty że jest przestarzała.. Kaspersky przespał atak wirusów więc też mu nie ufam :O

NOD też zgrabnie reklamy blokuje :P na leżąco :D skupiam się właśnie żeby wstać i się jakoś zebrać, jakąś kawę wypić i jakoś wyjść postać w kolejce na poczcie :O ogólnie to zbieram siły na weekendową harówkę 😭

Mam ZoneAlarm + Kasperski AntyVir + Adaware. Tak kupiłem oryginałki. Od roku nie formatowałem kompa - żadnego mulenia - do gier przez internet muszę wyłączać Zone ale wtedy mam Kaspeskiego AntiHacka którego dotałem za free. Polecam ten komplet mimo ze trzeba wydać kasę.