Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puffy magnolia 79

CHCĘ ODZYSKAĆ BYŁEGO!! a raczej niedoszlego..

Polecane posty

Gość puffy magnolia 79

Wiem że to typowy temat, ale musze to wygadać. Chodzi właściwie o kogoś, komu nie dałam kiedyś szansy. Kiedy już sie zdecydowałam, on odwrócił się ode mnie i szybko znalazł kogoś innego...zero kontaktu. Po paru miesiącach zaprosiłam go na imprezę - rocznice znajomych. ZGODZIŁ SIĘ...Teraz myślę, czy przypadkiem tego nie odwołać, może to poniżajace tak zapraszać NIE WIEM CO O TYM MYSLEĆ...

Gość puffy magnolia 79
ALE JA nie chce numerku, ja chce powrotu. Chce porozumienia. A z drugiej strony martwi mnie, ze ma dziewczyne, a jednak decyduje się na takie spotkanie...

Gość benny hill
chce cie wybadac, dobrze ze go zaprosilas zobaczysz jak bedzie. nie rob nic na sile zachowuj sie naturalnie i na luzie. i duzo sie usmiechaj, to dziala:)

Gość puffy magnolia 79
Dzi eki.Kurcze, ale mam mieszane uczucia, co do tego jak postepuje z tą laską, bo przecież ją ma... a jednak ..coś mnie ciagnie

Gość benny hill
no jasne ze cie ciagnie i bardzo dobrze. zycie masz tylko jedno wiec probuj. przekonasz sie jak to z nim jest, poobserwuj go troche. wtedy zobaczysz i wyciagniesz wnioski

ha właśnie.On Cię wybada ,przeleci i powie adios nie amigos :) Toć to piękna zemsta się szykuje :D :classic_cool:

Gość puffy magnolia 79
NO TO SE ODPUSZCZE...w końcu to tylko jakaś miłośc..