Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little lady

Nie wiem co robić!!!

Polecane posty

Wydaje mi się że zakończyłam mój ponad 4letni związek. Nie wiem, czy powodem zerwania jest niedojrzałość psychiczna albo moj albo mojego partnera. Tak sie stało że teraz odbywa służbę wojskową. No i widujemy się raz na miesiąc. No i dla mnie w ciągu 72h przepustek ma tylko kilka godzin. Zawsze najważniejsza jest jego mama i siostra. Niestety nie widzi on tego, że one ciągle go wykorzystują i wyzywają od najgorszych. One są święte a ja powinnam się wogóle wstydzić że tak myślę. Przegięciem z jego strony było to gdy wracał przez cała noc z poligonu. Jest kierowca a pogoda była wtedy koszmarna. Od 17 wieczór nie dał mi znac do 18 dnia następnego. Dopiero gdy zadzwoniłam do jego domu czy nie wiedzą co z nim jest okazało się ze mamusia pojechała po synka do jw i są na zakupach. A mnie ku.....wa nie raczył nawet powiadomic żę jest w domu cały i zdrowy. Mam po prostu dość rywalizacji z jego rodziną. Doradźcie mi coś proszę

Gość benny hill
nie wygrasz z nimi. chetnie bym ci cos doradzila ale taka jest prawda. moze cie kochac najmocniej ale na pewne rzeczy dotyczace rodziny bedzie slepy. chocby byly najbardziej ewidentne

hmm, ciężko cos radzić ale ja bym go troche też poolewała i akurat kiedy on ma czas ja bym nie miała - sprawdziła jego reakcję mama z siostrą Cie nie lubia? moj facet tez byl kiedyś ze tylko mamusia i cała rodzinka, na szczescie jego rodzina mnie lubi więc jakos to sie unormowało

Matka mnie lubi, ojciec też. Za to młoda jest strasznie zazdrosna o niego. No i najchętniej wyrzuciła by mnie z domu gdy przyjeżdzałam. A rodzice ostatno zmienili front, gdyż młoda pokazała im na opisie gg że wybieram się na impreze z grupą ze studiów. No i dostała \"przemiłą\" wiadomość od nich. Ze tylko ich synka nie ma to ja się już ku....

spróbuj porozmawiać z nim na spokojnie, bez wypominania i wspominania o rodzinie, porozmawiaj o Was przemysl wszytsko na spokojnie decyzja nalezy do Ciebie

Gość kasinka83
spotkaj sie z nim i pogadaj z nim o tym szczerze. Tylko wy we dwoje w cztery oczy!

Sama nie wiem czy chce się spotkać. Jego siostrunia jest jakby uczulona na mnie. Nawet gdy nie wie że jestesmy razem to zawsze dzwoni. I czesto nam przerywała nawet te najlepsze chwile...