Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myslicie o Mutsy

czy taki wozek, stelaz ,kolor jest praktyczny?

Polecane posty

chyba poprzedni model mutsy bardziej mi sie podobał,miał koła rówenej wielkości i skrętna oś.Moja przyjaciółka taki miała dla swojego synka,wybrała kolor błękitny :

ja mam urban ridera i mi ten stelaz bardziej sie podoba no ale to Tobie a nie nam ma sie podobac ;)

Gość a co myslicie o Mutsy
a kolor jaki najlepszy?

Gość ... a ja mam
kolor jasnoniebieski, choć bardzo ładny, niestety niezbyt praktyczny :( często się brudzi, zwłaszcza siedzisko w spacerówce ..... mi osobiście bardzo podobają się czerwone wózki. Ale to kwestia gustu :)

Nie podoba mi się ten wózek, na pierwszy rzut oka jest dziwny, mało wygodny, niepraktyczny. Nie ma w nim nic fajnego. Koszyk jest strasznie mały. Wózek wydaje się wąski. Ogólnie- nic specjalnego.

Gość Stokrota33333
Popatrz na wymiary gondoli wewnętrzne 74 cm długości, ja mam dokładnie ten sam rozmiar tylko że inny wózek i niestety nigdy więcej nie kupiłabym tak małej gondoli synek skończył właśnie 4 miesiące a za 2 tygodnie muszę przejść na spacerówkę (na szczęście rozkładaną na płasko) bo już się nie mieści, więc co z tego że wózek ładny jak malec długo w nim nie pojeździ, pamiętaj to twoja decyzja ale potem będziesz zła, niestety większość lepszych wózków na rynku od Quinny X-lander po mutsy ma właśnie taki wymiar gondoli, ja drugi raz nie zdecydowałabym się, bo teraz widzę że nie było sensu, mój synek po urodzeniu mierzył 58 cm (nie przypuszczałam że będzie taki długi ale teraz większość dzieci rodzi się długa, zajrzyj do topików gdzie dziewczyny już urodziły i zobacz jakie mają dzieci) teraz synek ma dokładnie 69 cm no i niestety gondola 74 cm jest już mała zwłaszcza gdy wkładam go w kombinezonie, ostrzegam zastanów się, choć i tak decyzja należy do ciebie, maluch powinien jeździć w godnoli przynamniej 6 miesięcy

moj synek w gondoli jezdzil jeszcze jak mial skonczone 6 miesiecy, akurat wtedy bylo zimno i miescil sie tam w kombinezonie, jak dla mnie nie byla jakas mala, co do praktycznosci, to nie spotkalam jeszcze wozka ktory zadowoliby wszystkich :-P jednemu sie podoba innemu nie ja nie mam zastrzezen co do mojego mutsy , jedynie nie podoba mi sie maly bagaznik, ale da sie zyc ;) moj ma kolor czarny, ale takze na nim wszystko widac jakbym mogla cofnac czas kupilabym czerwony :) najlepsze w tym wozku sa skretne kola, ktore sa bardzo pomocne w wiekszym miescie :)

Gość Stokrota33333
Evi__20 super że maluszek ci się jeszcze mieści mój niesetety do końca grudnia pojeździ i na tym koniec. Nie piszesz jakiego wzrostu jest twój malec. Zaznaczam że nie krytykuję wózka mutsy bo sama byłam na napalona ale potem w efekcie kupiłam ten podobne funkcje co mutsy zwrotny ładny i byłabym super szczęśliwa gdyby była większa gondola co do reszty wózka nie mam zastrzeżeń spacerówka też super jedynie tylko mały rozmiar gondoli, producent tego wózka podaje zewnętrzną długość gondoli co mnie nieco zmyliło choć przyznam że wtedy wózek tak mnie oczarował że nie zwracałam na to dużej uwagi http://www.allegro.pl/item148546921_traxx_jaguar_4_lime_gondola_folia_wysylka_gratis.html

ogolnie wozek ladny, tylko jako spacerowka mi sie nie podoba...ale to kwestia gustu :)

Może się brudzić. A co powiesz na brązowo - beżowy Graco? Jest lekki, ma mnóstwo kieszonek i rewelacyjnie się prowadzi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.