Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heleeeenaaaaa

zdradziłam go on mnie pobił.Mamy szanse?

Polecane posty

Gość raz uderzył uderzy drugi
feministka ma racje zobacz tez jego błąd anie tylko siebie winisz

Gość facettttt
ciesz się że to się tak skończyło ja bym cie chyba zakatował.......zdradzać ok h.. ale z e znajomym?Nie miałbym litości ciesz się że nie trafiłaś na innego gościa

Gość Naber
facettttt - zgadzam sie, a zobacz, ten koles jeszcze do niej przyszedł po dwóch dniach i zaproponowal, zeby zaczeli od poczatku. Koles sam do siebie szacunku nie ma :o

Gość Robinson26
jest taka sytuacja że moja dziewczyna (ex oczywiście) puściła mnie kantem z jednym cwaniaczkiem j.e.b.a.n.y.m to było żałosne pajac trafił idealnie w nasze "ciche" dni, przyniósł jakies tam kwiaty, zaprosił do restauracji a ta głupia k.u.r.w.a już pomyślała o księciu z bajki i co? wiele nie myśląc otworzyła mu szparę jak się o tym dowiedziałem, myślałem że oszaleję z wściekłości i bólu... oszukała mnie a ja ją kochałem. Umówiłem szmatę na spotkanie u mnie. Przyszła i od progu w płacz że przeprasza. Ja nic. No to zaczęła zapewniać, że żałuje. Ja nic. Wtedy wyciągnęła nasze zdjęcia, pierścionek zaręczynowy (ja swój w.y.j.e.b.a.ł.e.m do sracza) i pyta czy chcę przekreślić wszystko co było między nami. Wtedy ja, że zobaczy się, i przyciągnąłem ją i zacząłem rozbierać i całować. Tak jak przypuszczałem ta bezwstydna suka się podnieciła bo już pomyślała, że udało się jej mnie przekręcić i jeszcze będzie bara bara miała. Wtedy kazałem jej położyć się na brzuchu, przytrzymałem za kark i wszedłem sucho i krwawo w jej odbyt, tak jak przyszpila się motyla do deski. Usłyszalem głośny jęk bólu, targnęła całym ciałem ale trzymałem mocno. Poczułem jak pod penisem coś pękło. Teraz już krzyczala, ale wgniotłem jej usta w poduszkę a drugą ręką trzymałem jej wykręcone ramię. Zacząłem poruszać biodrami, wprowadzając penisa głębiej. Plakała i próbowała się wyrywać, ale jestem od niej silniejszy i złość jeszcze tych sił mi dodawała. Spuściłem się jej na plecy, bo brzydziłem dojść w s.z.m.a.c.i.e. Mój penis był cały zakrwawiony, a jej pośladki umazane krwią. Kazałem jej się wynosić.

Gość prawdziwy facet9876
ja bym najpierw wpierdolił temu mojemu znajomemu a lasce powiedział pare przykrych słów ale bez bicia wrócić bym niewrócił

Gość Robinson26
dzis wypuscili mnie z psychiatryka :)

Gość hahahahhahahahhahahahahhaha
słuchajcie, to jest wyższa szkoła ten topik, ja jestem na to za prosta ;-)

Gość prawdziwyfacet87987
Robinson skurwysyn z ciebie

Gość prawdziwyfacet87987
-------------------------------------------------------------------------------- jak czytam niektore odpowidzi to nie wierze...widze ze pisza tu ludzie ktorzy nigdy w zyciu nie popelnili zadnego bledu i zawsze po alkoholu maja tak trzezwe umysly ze moga oceniac co jest dobre a co zle.niestety po alkoholu juz tak jest ze robi sie glupoty.mi nigdy cos takiego sie nie przydazylo ale czasami tak bywa a my nie jestesmy od oceniania bo autorka watku wcale o to nie prosila.ale najlepsze jest to ze ona jest ku.. i puszczalska(to nie jest moje zdanie)a o znajomym jej chlopaka nikt nie wspomnial bo przeciez on postapil dobrze uprawiajac seks z kobieta kolegi

Gość nieprawdziwy facet2
chyba gościu nie wiesz co to znaczy jak laska cie z kumplem zdradzi w życiu żeś pewnie dziewczyny niemial

Gość majkaaa44
spróbuj Heeelenoo ale jabym nie wybaczyła mu mimo wszystko......

Gość tez prawdziwy facet
Ten twoj facet to jakas ciota niemyta. Dalas dupy jego koledze a on jeszcze potulnie wraca i pyta, czy dalej jestescie razem? W glowie sie kurwa nie miesci.

Gość tez prawdziwy facet
"spróbuj Heeelenoo ale jabym nie wybaczyła mu mimo wszystko......" komu bys nie wybaczyla? Przeciez to ta suka dala dupy. Chyba sama sobie nie powinna wybaczyc. Gosc dobrze zrobil, ze obil jej morde.

Gość kobietaaaaa
może ją bardzo kocha poprostu wie że była pijana straciła panowanie nad soba to nie była świadoma zdrada.To własnie jest miłość że potrafi się wybaczyć

Gość kobietaaaaa
ja też miałam podobną sytułacje 2 lata temu wybaczył mi ja jemu i jesteśmy do dzis razem

Gość tez prawdziwy facet
ale w milosci sie nie zdradza. Poza tym, zrobila to z jego kumplem. Zeby wybaczyc taki wystepek, to trzeba nie miec dumy :/

Gość Justyna034
byłam kiedyś w podobnej sytułacji nawet w gorszej...też pod wpływem alkoholu zrobiłam coś czego żałowałam.Moja sytułacja była o tyle goorsza od twojej że zrobiłam to na oczach chłopaka:/Co ten alkohol robi z człowieka?Tylko że ja już nie chciałam wrócić.Pobił mnie przy wszystkich wyzwał szarpał za włosy rozciął łuk brwiowy ....są rzeczy których niemożemy zapomnieć nawet jezeli byśmy bardzo chcielii

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
JESTESCIE SIEBIE WARCI !!!! CZESC!

Gość heeeleeenaaa
Zle zrobiłam że się tu pytalam co wy możecie wiedzieć o mnie o nim i o naszym uczuciu?Kocham go wróce do neigo i zrobie wszystko by odzyskać stracone zaufanie

Robinson26 Prawie sie poplakalem podczas czytania twojej opowiastki AHAHAHAHHAHAHAHA

Gość heeeleeenaaa
zabawna była jak cholera...to wu jesteście siebie warci...

Gość facet242
a nie pomyślałas że on moze chciać wrócić aby dac ci nauczke?Jakoś wierzyc mi sie neichce aby był takim frajerem i o wszystkim zapomniał...?

heeeeleenaa zadalas sobie moze pytania co bys zrobila jesli on by cie zdradzil po alkocholu ??

Gość heeellaaaaa
tak była bym zła płakałabym ale bym mu wybaczyła przez zdrowy rozsadek po alkoholu tzn nie kontrolował się tu nie było żadnych uczuć tylko impuls wybaczyłabym

Gość wpierdoliłbym ci tak
że by ci dogłowy nieprzyszło by do mnie wracać

Gość heeeleeeenaaaa
dzięki al ej anie pytałam co ty byś mi zrobił.....nie uzyskałam tu prawie żadnej konkretnej odpowiedzi na zadane przezemnia pytanie..Dzięki wszystkim zamknijcie ten temat bo to bezsensu....

Gość heeeleeeenaaa
a wy wszyscy tu sie udzielający którzy mowicie ż enie wybaczylibyście nei wiecie co to jest prawdziwa miłość...i chyba nigdy nikog nie kochaliście...

Gość kamill22
dziwka z ciebei nic dodać nic ując!

Gość kamill2
wiesz co mysle że jesteś dobra w łóżku jak typowa kurewka z doświadczeniem dlato go chce wrócić.Nie zdziw sie tylko jak zmieni sie jego stosunek do cieie bedzie traktował cie jak kurwa tak jak na to zasługujesz

Gość heleenaa
spierdalaj.