Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heleeeenaaaaa

zdradziłam go on mnie pobił.Mamy szanse?

Polecane posty

Gość G9P
"a wy wszyscy tu sie udzielający którzy mowicie ż enie wybaczylibyście nei wiecie co to jest prawdziwa miłość...i chyba nigdy nikog nie kochaliście.." w prawdziwej milosci nie ma zdrady. A skoro gosciu chce wrocic do jest frajerem.

Gość kamilll
i nie measz honoru w ogóle to tez charakterystyczne dla kurew gdybyś go miała za grosz nie chciałabyś do niego wracać po tym co się stało

Gość kamilll
dla seksu chce wrócić któż niechciałby mieć kurewki na każde swoje zawołanie....

NIe czytalam wszystkich postów, tylko poczatek, ale napiszę jedno, że masz naprawdę zajebistego gościa i bardzo, ale to bardzo Cię musi kochać. Powroccie do siebie i pokaż mu, że już nie nadużyjesz jego zaufania, o ile będzie je mial dla Ciebie.....:( Musisz się mocno teraz postarać, by uwierzył, by Ci zaufał i w końcu, by w przypływie złości nie zrobił Tobie tego samego (czyli zdradził). To, że Cię pobił, nie uważam, w tym przypadku za nic złego. Uderzył Cię w twarz kilka razy. Może to zabrzmi okrutnie, ale to nic takiego, w tej sytuacji. On był w furii, wściekły, a lanie się i tak Tobie należało i tak. No nie wiem, nie zawsze jest pięknie, ale ten facet musi Cię naprawdę kochać, jeśli chce jeszcze z Toba być, wiec trzymaj się go i nie krzywdz więcej, bo możesz wiecej takiego za Tobą w życiu więcej nie znaleść p.s. laski, co się wypieraja, że zdradziły ( i faceci też), bo byli pijani, to nie jest dla mnie żadne wytłumaczenie. Też nie raz bylam pijana i potrafiłam wziać nogi za pas, by do niczego nie doszło. Wystarczy rozum. Alkohol, to naprawde wymowka!

I jeszcze jedno. Widać, że źle się z tym czujesz, co zrobiłaś, bo bronisz się przed oskarzeniami Ciebie. Dobra, mniejsza z moimi obserwacjami. Moja rada jest taka, żebyś starała sie o tego chłopaka :)

Gość 9jjj
jak można do takiej dziwki wrócić:/?Co za frajer?

Gość następna szjbuskaa
jw

Gość szukam peniska
ja mysle,ze teraz to juz jest po rowno.

Gość sebastiann
ja bym ci wszystkie zeby wybił;

Gość Ale....
Rany jaka PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!

Gość sebastiann
co w tym takiego nierealnego..Laski zdradzaja na lewo i prawo sam miałem taka jedną...

Gość Ale ...
I co wybiłeś jej wszystkie zęby???