Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podobna ilość partnerów seksualnych z przewagą faceta czy wtedy najl układa się

Polecane posty

w małżeństwie. Bo mój narzeczony miał zaledwie 1 a ja 12 i w dodatku przyznałam się do tego.

Gość o kuzwa
12? Niezle uzywalas na mlodu :/

Gość Toooo
nie jest jeszcze zle :)

Gość Toooo
Mnie zaliczylo chyba pol miasta . To dopiero wyczyn!

Gość mietlonogi edo
3 babki mi siem zdarzyło popychać do wyjścia

Gość Toooo
Nie mam narzeczonego :)

Gość Toooo
"zadowolony nie jest a sytuacja z czasem się pogarsza" czyli zaliczasz kolejnych facetow? Bedac z nim :(

Gość Facioooo
Marzenia - a czemu glupi pomysl? Gosc sie oszczedzal dla przyszlej zony, a ona latala z kwiatka na kwiatek i dawala tylka.

Gość cycuś glancuś
Jak syt. się pogarsza, to sobie odpuśćcie.On się z tym nie pogodzi.Facet musi taki fakt zaakceptować.Jeżeli tego nie zrobi, to związek z nim prędej czy później się rozpadnie.Poza tym jesteś bardzo rozsądną kobietą.Mówiąc mu o tym nie narażasz go na żadne zaskakujące informacje o tobie post factum.Mi osobiście by to nie przeszkadzało, ale różni są ludzie.To nie mydło-nie wymydli się hehe.

Facioooo ------->chodzi mi o to, ze jak juz nadrobi dystans, to sie pewnie nie bedzie chcial z nia orzenic (duze prawdopodobienstwo, ze znajdzie inna, ktora np miala jednego faceta, albo wogole nie), wiec dlatego glupi, ze dla niej nie bedzie dobry w skutkach. ot co.

Gość Facioooo
"Ale my się martwimy o niego..nie o nią. Miał pecha i tyle" DOKLADNIE! "moze wy - faceci sie martwicie o niego :/ a ona co? ma sie ukrzyzowac?" mam w dupie, co ona ze sobą zrobi. Mogla myslec za mlodu, co ze soba robi, zamiast obciagac druty.

Gość Facioooo
"jak przeczytałam kurwa to przykro mi się zrobiło" a nie jest ci przykro, ze mialas w sobie 12 kutasow, a on wszedl tylko w jedną cipe?

Faceci są puści jak balony. Czasem chciałoby się trzepnąć przez łeb, ale powietrze ujdzie to już żadnego pożytku nie będzie. Niewiem dlaczego tak się dzieje, że faceci chcą zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko, czyli mówiąc dosłownie wypieprzyć jak najwięcej kobiet,żeby zdobywać doświadczenie, ale żona to już musi być dziewicą. Tylko na kim chcą zdobywać to doświadczenie? Laski niech odmawiają, a oni niech się z kozą pierd.... Co do założycielki tematu. Różnie się w życiu układa, ale i tak.... LEPIEJ JAK JEST WIĘCEJ ;) A Twojemu mężowu pomóż pozbyć się kompleksu i niepewności samego siebie-wkońcu zdecydowałaś się na niego , co nie? Pozdrowionka.

Gość Nabawi się kompleksów
będąc z nią lepiej żeby znalazł porządną dziewczynę

Miła27: kobieto czytaj jak wyżej i się uspokój z tymi smutkami;) Cnotka nie cnotka- co to za różnica jeśli jest się dobrym i wartościowym człowiekiem?