Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusłana

powiedzcie mi czy da sie zrobic balejaż tylko na odrostach?

Polecane posty

Gość rusłana

zawsze u fryzjera mówię tylko odrosty niby robi ale i tak zawsze delikatnie przeciąga po długości włosa - a później wychodzi, że włos był rozjaśniany kilka razy i przez to bardzo się niszczą. powiedzcie proszę czy to wina słabego fryzjera czy każdy tak robi?

ja sobie robie sama odrosty i tylko odrosty!!! nigdy nie przeciagam po reszcie bo za bardzo by sie zniszczyly! daje ewentualnie troche rzozjasniacza na koncowki :) pozdr.!!

mi tez przeciaga dalej po wlasach ale to dlatego zeby odswiezyc kolor-pasemka z czasem robia mi sie zolte

Nie da się raczej zrobić balejażu tylko na odrost. Ja też robię sobie sama, nie wiem, jaki masz kolor, ja robię kolorem zbliżonym do moich własnych tylko jasniejszym troche i to się jakoś zlewa z resztą, tak że nie widzać ani różnicy ani ciemniejszego od głowy. Tylko trzeba uważać, zeby nie rozprowadzić za szeroko, bo się balejaż zniszczy. Tą metodą wytrzymuję jakieś 3-4 miesiące między jednym balejażem i drugim, a to wystrczy, żeby włosy się zregenerowały.

Gość rusłana
kurcze sprytne jesteście ja nie potrafię sama sobie zrobić balejażu :(

podziwiam was dziewczyny jak wy to robicie , same balajage to przeciesz trudne zwłaszcza z tyłu głowy .Podziwiam was i troche sie dziwie jak to mozliwe,ale moze tak jest

Gość moja fryzjerka
mi fryzjerka ostatnio mowila, ze mozna zrobic balejaz tylko na odrosty. zaklada sie wtedy taka czape z dziurkami i wyciaga sie tylko troche wlosow spod niej - nie wiem jak to wytlumaczyc, chyba wiecie o co mi chodzi. ale widzialam kiedys dziewczyne ktora miala tak krzywo pofarbowane, mysle ze wlasnie ta metoda jej zrobili.