Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tom1410

Zakochałem się w swojej studentce

Polecane posty

lup..zareagowalam tak...bo czesto NIBY starsi wiedza wszystko na temat mlodszych bo niby przezyli to samo...co tak naprawde ejst tylko czescia prawdy.. hmm..doroslosc?ja sie niegdy nie beda za dorosla uwazac..bo w koncu kazdy pozostaje dzieckiem do konca zycia....ale w niektorych sytuacjach kazdy kazdego potrafi zaskoczyc.... nie uwazasZ?

Gość tom14100
Jest dobrze! Dziś postanowiłem napisać JEJ sms\'a. Zdobyć nr telefonu fakt-nie jest trudne :-) Jeszcze nie wie (chyba) kim jestem, ale nie zamierzam przed nią tego ukrywać. Delikatnie ją naprowadzam, praktycznie już może się domyślać, że to ja. Wymieniamy przez sms\'y poglądy czysto życiowe. Jestem taki szczesliwy. Warto ryzykować. Warto! Dlatego też chcę Wam wszystkim powiedzieć, że są chwile w zyciu, o które trzeba walczyć! Życie jest za krótkie na bierność :) Pozdrawiam i dziekuje za mile komentarzyki ;)

Gość a co ja mam zrobic
zakochałam sie w swoim wykładowcy, żonatym :( Myślę o nim nieustannie od kilku miesięcy...

no w ym przypadkuto tylko romans w gre wchdozi..a tego raczej bys nie chciala..zwlaszcza ze moglabys ich malzenstwo rozwalic.

No!!! Kafetarianki wszystko ułożyło się po mojej myśli. Jesteśmy razem. Okazało się, że mężczyzna, który po nią przyjeżdzał do szkoły to jej tato. Nie ma chłopaka - przeżyła nieszcześliwą miłość. Przeznaczenie połączyło nasze drogi w jedną. Jest ciężo, bo nie ujawniamy sie ze swym związkiem, ale jest cudownie. Dla takich chwil oddałbym całe swoje życie ;) Pozdawiam wszystkie Panie i dziekuje za wsparcie w momentach kryzysowych ;) Ps. Pozdrowienia od mojej ksieżniczki, właśnie siedzi obok i ogląda tv ;) Dobranoc

Gość gggggggggggggg
Gratulacje. Do odważnych świat należy! Miło,że napisałeś. To świadczy o tobie, o twojej klasie. Oby się wam wiodło. :)

Gratuluje i trzymam kciuki za Was :)🌻 😍 Ciesze sie ze w minimalny sposob ci pomoglysmy albo tylko "zmusiłyśmy" do dzialania Badzmy szczerzy nie wielu facetow odwazylo by sie a ty wziales byka za rogi i masz ksiezniczke ;)

Skoro manila uważasz, że to jest najwazniejsze - wporządku. Każdy ma jakieś hierarchie w swoim życiu. Wyczuwam jednak w Twojej wypowiedzi pewien sarkazm i domyślam sie o co Ci chodzi. W moim poście napisałem po pierwsze - bardzo inteligentna, urode pozostawiłem na niższej półce. Ktoś kiedyś powiedział ładna miska jeść nie da. Pozatym spójrz.... masz koło siebie kogoś nie tylko inteligentnego, ale i wrażliwego, empatycznego, wyrozumiałego a przy okazji o anielskiej urodzie :) Nie wierze, że Tobie nie sprawiłoby przyjemność posiadanie koło siebie mężczyzny o cudownej osobowiści a przy okazji o wymarzonym typie urody. No pomyśl :)

Gość dwójkę
no cudownie po prostu by było :O żenada, doktorze!

Tak teraz czytałem cały ten temat i odpisuje eklerce - miałaś rzeczywiście rację. Moja połowica w swoim dzieciństwie przeżyła rozstanie z tatem. Rozwód rodziców :/

Gość smutna szczecinianka
Aż się wierzyc nie chce! Napisz jak to sie stało że jesteście razem? :)

Gość smutna szczecinianka
Czy jest taką kobietą właśnie jak Ci sie wyadawało? Czy jest to powazny związek a nie jak Ci zarzucano zabawa? Czy fascytynacja jest równie silna jak na początku??

i możesz być pewien że moja hierarchia jest inna niż Twoja, a może raczej wypadałoby napisać męska hierarchia. kobieta ma o tyle gorzej ze wszystko widać: jaki ma biust itp. jestem kolegom potrzebna tylko wtedy gdy mechaniki nie rozumieją. tacy mężczyźni a głupią belkę poiprawiają 4 razy ;)

Gość jaka romantyczna historia
wzruszyłm sie, czytając ją. Jak j bym chciała coś takiego przeżyć. Idę na podyplomówkę.. a tobie - autorze - życzę powodzenia

Gość gfygfayefiewyf
jakos nie chce mi sie wierzyc w ta historie:o

Gość hihiuhi
mnie tez jakos gładko mu poszło :D

Gość jaka romantyczna historia
nawet jeśli to prowokacja, miło było poczytać.

Gość ta
Doktorze! Chyba opuściłeś kilka lekcji ortografii. Ale Twa Miłość niedawno miała maturę,więc poproś o odświeżenie.........

Gość __kobra
tom gratuluję skuteczności i życzę pomyślności :) sarkazmem i próbami storpedowania sukcesu sie nie przejmuj...wiesz przeciez co to jest :)

Gość gggggggggggggg
To wprost zdumiewające, jaką furię i agresję budzi ktoś, komu się poszczęściło, kto zdobył to, co chciał. Kolejny przyczynek do tego, jak sfrustrowani i nienawidzący świata ( i siebie? ) ludzie siedza na kafe. Mnie to akurat śmieszy. No jak to - przeciez to oburzające,że ktoś coś ma!!!!! Pewnie prowokacja,poleciał na dupę albo coś równie miłego. Z jakiej, kuźwa, racji ktoś ma lepiej niż ja?????????? Udało się? Trzeba zgnoić! Niech "palant" nie myśli ,że jest szczęściarzem.....

Już odpisuję. Manila naprawdę nie rozumię Twoich przytyczek. Uwierz, jestem szczęśliwy. Uroda nie jest tu najważniejsza. Jest mi niezmiernie przykro, że tak odbierasz świat. Może patrzysz z perspetywy wyłącznie swojego środowiska? Jeśli spotkałaś w swoim życiu mężczyznę, dla którego uroda kobiety liczyła się najbardziej, nie patrzył na jej piękno wewnętrzne to pozostaje mi szczerze współczuć. Pamiętajmy jednak, że i kobiety także potrafią być tak perfidnie okrutne. Dlatego nie wrzucaj do jednego wora wszystkich facetów. Nie warto! Być może mylę się, jednak nie potrafie zrozumieć skąd u Ciebie tyle nieufności. Kokki - od jaiegoś czasu zrozumiałem, że żadna przepaść wiekowa nie rozdzieli dwóch osób, jeśli im naprawde na sobie zależy! Smutna Szczecinianko - ona jest wyjątkową, wspaniałą dziewczyną. Potrafi przekazać mi tyle energii, że żadna praca mi nie wrogiem :) Nie zadziera nosa i jest niemiłosiernie wyrozumiała, o czym wspomniałem już wcześniej. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że jest to poważny związek. Bardzo martwie się o akceptację jej mamy, ale mam już kilka pomysłów.. Jeśli udało mi się pozyskać względy kobiety mojego życia (marzenie pozornie nieralne do spełnienia), trzeba będzie spróbować. Do odważnych świat należy. Okres adoracji mamy już za sobą, teraz poznajemy swoje światy. Nie jest łatwo, ale kto powiedział, że zawsze będzie z górki? Fasynacja i motylki ( jak to Wy kobiety nazywacie ) wciąż bliskie skali najwyższej :) Ta - dziękuje za uwagę. Postaram się unikać wszelkich błędów. Jednak pamiętajmy - każdy jest tylko człowiekiem :) Dobranoc

Gość marysienka34
Happy end :) gratulacje! Piekna przygoda, ciekawa jak dlugo potrwa

@ tom1410 z mojego dośwadczenia wynika że mężczyźni patrzą raczej wyłącznie na wygląd (więcej nie napiszę bo to moja osobista sprawa) jeśli spojrzymy na to z punktu widzenia instynktów to nic w tym dziwnego i gorszącego. mozecie czuc sie usprawiedliwieni :classic_cool: :O

Gość SŁONECZKO....
tom1410,masz zone?

Gość zastanawia mnie
Tom,możesz mi powiedziec jak odszyfrować zainteresowanie ćwiczeniowca studentką? Załóżmy,że wobec wszystkich jest szaleńczo uprzejmy.......Jakie oznaki moga mieć miejsce?? Bardzo prosze o odpowiedź,bo nikt lepiej niż Ty tego wiedzieć nie może:) Serdecznie pozdrawiam!