Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

różyczka7771

dla niemoralnych

Polecane posty

Słuchajcie jak mam odebrac to ze moj facet walil sobie konia wtedy kiedy on myslal ze ja spie??? Czy on myslal o mnie czy moze o kims innym skoro mnie nie obudzil? W sumie 3 godz. wczesniej 1 bawilismy sie soba a potem drugim razem sie kochalismy. Ten czlowiek mowi ze mnie kocha i ze strasznie go podniecam. Kurcze ale to chyba coś nie halo jak to sie robi przy kobicie z ktora widzi sie raz na dwa tygodnie w łozku obok?

Gość pech
myślał wtedy o pośle Łyżwińskim :-P

Gość gość
moze szkoda mu bylo Cie budzic i dalej meczyc?

Gość pech
typowe Polki

Gość koncik.
A pewnie, że typowe Pechu - Rosjaninie! :D

a co pech uwazasz ze naprawde nie myslal wtedy o mnie? ze tacy sa faceci? a wogole czy to normalne? jak jest w innych zwiazkach? co powinnam zrobic? pogadc?

Gość ten typ tak ma
respect dla twojego faceta:)

Gość misia1432
co za palant

Gość bądźmy szczerzy
twój facet to zakamuflowany gej :-0

Gość ten typ tak ma
cos nie tak jest z toba bo faceta widzisz raz na dwa tyg. i po godz masz dosc

Ja mam kobietę i też czasem zwale konia i nie widzę w tym nic zlego!! Czasem tak mamy my faceci :-) A co niektórym się wyda zboczone waląc myślę o mojej kobiecie-osobie która najbardziej mnie podnieca!!

Ej Ogórek, Ogórek...... A ona biedna pewnie czasem zasnąć nie może, bo jak zabawisz się sam, to potem nie masz ochoty na nią.... Ej.... mężczyźni..............

Yyyyy w czym problem? :| Ja mojego faceta czasem nawet do tego namawiam (np. jak mi się niechce:P )

Napisałem czasem!! Pokażcie mi faceta, który sobie czasem nie zwali :-) Ja przynajmniej nie ukrywam!! A jak widzę kobiety boją się, że ich faceci myślą o innych :-) Moja Pani nie narzeka na brak zainteresowania z mojej strony-wręcz przecienie :-)

Różyczko wogóle sie tym nie przejmuj. Facet o niczym nie myślał tylko w najprostszy sposób rozładowywał napięcie seksualne. I pewnie wolałby żebyś mu pomogła gdy to zobaczyłaś, a ty sie bulwersujesz :)

Gość ja tam wole se strzepać
zamiast ruchać żonę. I dopiero to jest problem :/

Gość Ogorek zgadzam sie
z toba ale to dziala w obydwie strony . Pokazcie mi kobiete ktora raz na jakis czas nie czochra jeza :P :classic_cool:

bylo go zajechac, jak raz na dwa tygodnei to pewnie jeszcze akumulatory mial pelne po 2ch razach. po 5 moze by reka juz nie ruszyl :)

Spoko, też tak czasem robię. Np. ostatnio w pokoju w akademiku rano przed zajęciami moja dziewczyna nie miała czasu (ubierała się jak to baby 2 godz.), to sam sobie zrobiłem dobrze ręką. Ona w tym czasie krążyła po pokoju, a ja leżałem na łóżku ze zsuniętymi spodniami. Luzik, skończyłem i wyszliśmy na uczelnię. Wiadomo, że te kilka minut mogła poświęcić, żeby mi pomóc swoją ręką, ale wiedziała, że czasem jesteśmy samowystarczalni i nic się nie stanie jak sam skończę;-) Pzdr

No jeśli jesteście w łóżku raz na 2 tygodnie,to po prostu facet już przyzwyczajał się do jazdy na ręcznym przez następne 2 tygodnie ;) A to po to żeby cię nie zdradzać z inną ;) :classic_cool: