Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona21

Jestem z nim długo ,ale nie ma chemii, namietności. Ale ejst za to ten drugi...

Polecane posty

Gość zagubiona21

Jest moim pierwszym. Pierwszą osoba od której usłyszałam i której powiedziałam: kocham. Wcześniej byłam bez pamięci zakochana w kim innym, ale dla niego byłam tylko koleżanką, więc dałam sobie spokój. Ułożyłam życie z moim obecnym - naprawde wyjątkową osobą, madry jest, zgadzamy sie w kwestii wsyztskich poglądów. Z tamtym nie do konca moge sie dogadać, ale mim owsyztsko to wraca. Pociaga mnie to strasznie. Nie dochodzi do niczego i nie odważyłabym sie na zdradę... Ale myśle o tym drugim... Czy ktoś tak ma i to rozumie?

Gość zagubiona21
no nie wierze że żadna z was nie ma tego typu dylematów...

Gość betway
ja tak mialam jeszcze niedawno..ale zdecydowalam sie odejsc od czlowieka ktorego jak mi sie zdaje - nie kochalam. Teraz jestem juz od roku z mezczyzna ktory mnie kocha a ktorego kocham tez ja :) wybralam go i teraz wcale nie zaluje :) co prawda kiedy jest jakas klotnia to bol jest wiekszy, uczucia sa silniejsze, mocniej sie to wszystko przezywa ale nie zaluje ze wybralam milosc :) Pozdrawiam !

Gość zagubiona21
Tyle że z tym drugim nie mam raczej szans być :o

Gość dlaczego nie możesz być
z tym drugim ?????

Gość zagubiona21
Bo on nie chce być ze mną.

Gość dlaczego nie możesz być
tylko tak myślisz czy rozmawialaś z nim o tym ??? może nie jest tak jak ci sie wydaje

Walcz o niego,jeśłi jest tego wart...pamiętaj, że to kobiety wybierają sobie mężczyzn a nie na odwrót.

Gość zagubiona21
Wiem, nie rozmawiałam z nim. Ale tak długo było to potencjalnie możliwe, że gdyby coś miało być, to by było. Poza tym wokól nieg kręci się inna, a do jeszcze innej on coś czuje. Więc na niego szans nie mam na 100% i o tym nie warto dyskutować. Ja to w zasadzie nie wiem czego chce :o Ciagle sie zastanawiam, czy jest mi dobrze w tym wiazku... mamchyba ochote poznać kogoś nowego, fajnego, szalonego, namietnego...

Gość zagubiona21
A z drugiej strony hcyba wciąż kocham mojego obecnego i nie chce tego zmieniać... Nie wiem co robić :/

No to skoro tak, to znaczy ,że nie jest Ci dobrze w tym związku.Sama czułam sie podobnie

Gość zagubiona21
No i widzimy sie rzadko - studia, praca :o Nasz seks już nie ejst taki jak kiedyś. Dawniej to był ogien, szlaenstwo, a teraz - nuuuda, nie o to chdozi, że jest nieciekawie, ale jakoś mnie nic nie podnieca ani nie kreci... A z drugiej strony czasem chciałabym być z nim do konca... a zaraz myśle, że nie... :o

Gość z jednym nie chcesz być
a drugi Cię nie chce.... czy ty jeste sadomasochistką?? chyba tak i jedyne rozwiazanie to odejść i od jednego i drugiego. oszukujesz tego którego nie kochasz... im szybciej to zrobisz tym lepiej.