Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołnierzyk

Do właścicieli labradorow-zajrzyjcie!

Polecane posty

Gość kołnierzyk

Czy to mozlwie,zeby objawy dysplazji pojawily sie z dnia na dzien?:( moj pies wieczorem jeszcze byl taki jak zawsze,a rano juz mial problemy ze wstaniem,chodzi jakby na szczudłach. i tak caly dzien...jak juz uda mu sie wstac,to sie rozkręca...ale boje sie,ze to cos powaznego. Nie mial przeswietlenia pod tym katem,ale na kontrolach wet mowil,ze nie widzi zadnych nie pokojacych objawow.Wiec czy to mozliwe,ze tak z dnia na dzien nagle to wyszlo?:(

Gość giyfif
możliwe, mógł na to nałożyć się jakiś uraz, może pobiegał za dużo... prześwietl psa a będziesz wiedzieć

Gość kołnierzyk
A czy ktos sie orientuje,jaki moze byc koszt lekow,ktore pies musi przyjmowac? bo nie zawsze musi byc operowany. Chyba sie załamie:(

zanim sie załamiesz zrób RTG stawów biodrowych, w znieczuleniu u DOBREGO weta.Skąd jesteś?

Gość kołnierzyk
Poznań Chodzimy do jednego,ma dobrą opinie,ale z tego co wiem,nie robi przeswietlen w gabinecie w Poznaniu tylko u siebie,gdzies w jakiejs miejscowosci... przerazaja mnie te koszty, akurat mamy problemy finansowe... i na sama mysl,ze ma cierpiec i byc chory do konca zycia,mnie skręca! i skad brac na to fundusze....cholera:( a objawy ma identyczne jak wymieniony na kazdej stronie o dysplazji

mam owczarka nizinnego i mial podobne objawy,okazało się,że stawy jej siadły-dostała zastrzyki,tabletki i jakiś specjalny pokarm-ma bezwzględny zakaz chodzenia po schodach :)

Gość giyfif
jeszcze nie wiesz o co chodzi a już wymyślasz, kołnierzyk najpierw zrób prześwietlenie, w mojej miejscowości kosztuje 50 zł, w Poznaniu zaś masz na pewno duży wybór gabinetów gdzie je zrobią może nic się nie stało, może to uraz, może coś jest nie tak ale wystarczy ograniczy psu ruch....