Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka20

Dobre czy nie ?doradzcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Alinka20

Taabletkia Diane antykoncepcyjne antytradzikowe dobre czy nie ??

Gość ty głupia kobieto
sama sobie wypróbuj :P co za debilka? idź doradź się lekarza a ie forum bo tylko lekarz będzie wiedział co jest dobre dla twojego organizmu :P

Gość tusiakk
jako antykoncepcyjna ok, na trądzik... hmmm... spdziewałam się lepszych efektów, ale są. Podobno jest bardzo szkodliwa. na pewno mocno obciąża wątrobę. Ja nie narzekałam. teraz mam inne pigułki i cerę mam okropną

Gość Alinka20
debilka to ty jestes wlasnie mi lekarz je przepisal hahahah stara sz..... a cghce znac opinie innych osob bo sa podzielone

No właśnie - opinie śa niesamowicie podzielone. Ja po DIane wyglądam lepiej i czuję się lepiej. Mam ładniejszą figurę i cerę, mniej włosy mi się sypią. Ale wątrobę obciąża. Biorę już od ponad 5 lat (z roczną przerwą... chciałam odłożyć żeby zobaczyć co się stanie )

O jeny, nie bierzcie tego... :/ Ja brałam przez około 1,5 roku, wszystko z cerą było cacy, a jak odstawiłam - no szok! Jeszcze gorzej, niż przedtem :( Biorę inne, leżejsze.

Lekarz mi powiedział, że 1,5 roku to max na te tablety i żeby tego nie brać, bo ta dawka hormonów jest \"końska\". Nastraszył mnie i kategorycznie sprzeciwił się dalszemu braniu tego przeze mnie.

Diane orócz że są anty to są głównie antyandrogenne. Jest to jeden z najsilniejszych leków. Jeżeli chcesz brać tabsy anty, to skonsultuj to z ginenm ja nie brałabym tak mocnych leków.