Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustrat kurka

seks w nagrode

Polecane posty

Gość frustrat kurka

moja dziewcyzna wyznaje zasade ze seksu nie ma za kare, a jest w nagrode za dobre sprawowanie. mam teog dosyc, jakby dla nie j to nie byla nagroda tylko posiwecenie. tym razem przelece jakas jak sie nawinie! ktos tez ma taka babe/faceta co uwaza ze seks to w nagrode za dobre sprawowanie a za kare brak?

Gość a nie pomyslales
ze to nie jest ani nagroda, ani kara? Tylko, ze jak wywiniesz cos co ja, zrani, zasmuci, to zwyczajnie wtedy nie ma ochoty sie bzykac?

Gość frustrat kurka
wywine, cjdzie do glowy zyli nie staram sie wystarczajaco w jej mniemaniu, a jej nie przyjdize do glowy, ze jak takie odstawia akcje to mi sie odechciewa starac i wogole wsyzstkiego?bo jak ma msie czuc, ze to z laski robi , wyrachowania? ze nie sprawia je jto przyjemnosci i robi to tylko dla mnie? to wielkie dzieki znajde se laske ktora seks bedize tez dla niej przyjemnoscia

Gość popieram
frustrat kurka ---> cała prawda

Gość frustrat kurka
27 a co?

Gość kwiatuszek maluszek
fajosko;)

Gość kwiatuszek maluszek
27 to musisz byc smakowity;)

Gość 27 lat a zachowujesz się
jak 18-letni gówniarz, ja z toba wogóle do łózka bym nie poszła. Ciesz sie że jest jakaś co jeszcze chce, bo inaczej pozostanie ci płacić za panienki w burdelu, tam też nie ma nic za darmo. Od takich aroganckich durniów nic tylko kase ciągnąć i spadówa.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....
Kurka czemu nie zakonczysz zwiazku ? Jesli teraz sa takie fochy co bedzie po slubie ???????????????? ;o Czesc .!

Gość frustrat kurka
widze tylko obelgi a zadnych przemyslen. umiesz uzasadnic choc 1 slowo ktore napisalas?

Gość frustrat kurka
zakoncze chyba, to nie jest takie proste, ciagle mam zludzenia, ze moze cos sie zmieni. Ale to chyba tylko zludzenia przekonuje sie, tylko znajde jakas mila kobietke :) w kazdym razie moja zlosc rosnie z kazda taka akcja , mam ochote sie odegrac, bede ja zdradzac z czysta przyjemnoscia :)

Gość popieram
czy wy nierozumiecie tego że zdaża się popełnić błąd ale czy sex musi być w nagrodę .Jeżeli ona by żle postąpiła i facet by powiedział DZISIAJ SEXU NIEMA JEST KARA

krytykanci odpierdolcie się od frustrata bo racji nie macie,a ty frustracie kopnij ją w dupę i sobie poszukaj innej.Jeśli z tą pindą zostaniesz,to po ślubie czarno cię widzę i jestem pewny,że zawitasz do klubu wrednych zdraszających mężów :) Dupa w nagrodę? NIGDY!!!

Gość nancyy
To nie chodzi o nagrodę czy karę tylko brak ochoty na sex spowodowany złością na partnera. Ma się zmuszać jak jest wściekła i nie ma ochoty, zeby nie zaczął jej zdradzać? To dopiero jest szczyt wyrachowania.

Gość za kare sexu brak
:O no i nawet mikolaj rozgi na pocieszenie nie dal. a mnie sie marzyl bat:P

Jak zwał tak zwał ale w ogóle seks za coś to najwięsze skurwysyństwo z Waszej strony drogie panie Mężczyźni może też w taki sposób postępują ale nie tak często jak Wy :o I niestety to prawda :(

no kolega ma 27 lat, przydałaby sie jakas wporzadku laska...... nie wiem może......odwalasz jej niezłe numery i ma cie dość ( ale to tylko ty wiesz......), albo dziewczyna seksu nie lubi, sa takie albo jej nie zaspokajasz. Bo tak logicznie podchodząc do sprawy zaspokojona laska....to najmilsza istota na ziemi :):):)

Gość frustrat kurka
ale może mikołaj bdzie łaskawszy i coć byłem niegrzeczny przewierci mnie na wylot swoją zapocona knagą:classic_cool:

Gość hvfgx
-------->Jeśli z tą pindą zostaniesz,to po ślubie czarno cię widzę.... Znam takie co przed ślubem udają wielki temperament, a po prawda wychodzi na jaw, nie muszą się starać.