Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Jak ten biały kitel potrafi być pociągające!!

Polecane posty

Zwłaszcza kiedy Miss pigułka przeszła wzdłuż okna.. Całkiem całkiem.. no przyswitało.. ciekaw jestem czy coś nosi pod spodem.. Spodnie na pewno nie.. a zarys sukieneczki też nie widac.. Mam zajęcia, będę śledzić.. Muszę przeznać że tą biała zwykłą bawełną dodaje uroku.. Czy.. wróciłbm do formę?.. bo juz mnie korci..

Gość boski fredek
przyznaj sie. jestes ugandyjskim studentem i slinisz sie do bialych panienek. nie dla psa kielbasa leszczu

Gość nous ne parlons pas francais
Ty nie mówisz po polsku... Daj se siana i przestań się tutaj produkować. Idź na forum gdzie będziesz mógł rozmawiać w swoim języku ojczystym i swobodnie komunikować. Tutaj nie pasujesz. I chyba widzisz, że rzadko kto się zwraca do Ciebie. Pierdolisz zresztą takie farmazony, że aż się nie chce tego czytać...

Nie..nie... nie mam tak dobrze.. zatrzemali mnie.. leżę sobie i się nudzę!!!!

Gość boski fredek
dobre. jestesmy rasistami i jestesmy z tego dumni! :classic_cool:

Miss or Mister \"nous ne parlons pas francais\", może faktycznie mój Polskie nie jest tak ślifowany jak powinien.. ale popracują z szaremi komórkami może Ci się uda coś z tego odczytać .. z zrozumieniem. Co do moje błedy.. mea culpae, ale jednak, z kulturą. Jestesmy w Unii, Kotku, nie ma już granic, wolna amerykanka.. Ale poza tym życzę Ci miłego dnia, Ren.

Gość nous ne parlons pas francais
Nie popracują, bo nawet jak popracują, to i tak z tego co piszesz nic szczególnego ani interesującego nie wynika. Wolna amerykanka mówisz.... Adieu!

... że tyle kłamstw.. tu chyba pomyliłaś nadajnika.. A że za dużo wulgarności.. no..to fakt, to moje zdanie.

Gość Miss Pigułka
Panie Reno: proszę położyć się na brzuchu, odsłonić lewy pośladek, zakuje, ale poza tym nic nie będzie bolało już :classic_cool: You understand?

Gość boski fredek
te. reno. a od kiedy uganda lezy w europie??

Pani Pigułka kłamała.. bolało! A Sir..\"boski fredek\".. nie Uganda tylko Congo.. Jestem nielegalny imigrantem.