Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdgfddgf

Krzyszto Kononowicz ma prace .

Polecane posty

Gość hfdgfddgf

Były kandydat na prezydenta Białegostoku Krzysztof Kononowicz postanowił zmienić profesję. Na okres świąt zrezygnował z wielkiej polityki i słynny sweterek zamienił na czerwoną pelerynę "Gwarantuję niezapomniany wieczór Wigilijny z nie samowitym Mikołajem!!!!! Wizyty równiesz w szkołach i zakładach pracy. Gwarantujemy mnustwo niezapomnianych wrarzeń Tobie i Twojej rodzinie. Dzwoń natychmiast!!! ilość zgłoszeń limitowana. Ryszard Tur niech nie dzwoni i tak nie przyjdę" - takie ogłoszenie (pisownia oryginalna) pojawiło się na www.bstok.pl. "Siedzieliśmy wieczorem ze znajomym i zastanawialiśmy się, jak by tu zebrać gotówkę na święta. Nasz kandydat po kampanii prezydenckiej ma długi, nieopłacone rachunki za komórkę, a jest na bezrobociu. Trzeba było mu jakoś pomóc" - mówi prawa ręka Kononowicza Adam Czeczetkowicz. Wtedy wpadł im do głowy pomysł z Mikołajem.REKLAMA Czytaj dalej Pan Krzysztof przyjął propozycję z entuzjazmem. "Teraz bezrobotny jestem, to się bierze, co jest. Zresztą ja jestem i do tańca, i do różańca" - tłumaczy gazecie. W mikołajkowy wieczór, ubrany w czerwony surdut, charakterystyczną czapkę i ciemne okulary, odwiedził wielodzietną rodzinę. "Bardzo miłe dzieciaki, grzecznie paciorek odmówiły, a nawet zaśpiewały mi piosenkę" - opowiada. Ośmiorgu malcom rozdał prezenty i słodycze. Ten jeden raz charytatywnie. Następne zlecenia będą już płatne - relacjonuje "Dziennik".

Brawo Panie Krzysztofie! Tylko niech Pan przypadkiem nie daje z tego ani grosza tym chujom, co się koło Pana kręcą i którzy Pana wpakowali w całe to kandydowanie. To hieny i kutafony, a Pan jest prosty i dobroduszny człowiek więc na 1000% będą chcieli Pana wyrolować. Życzę Panu jak największej liczby klientów, sutych napiwków, a jak Panu zapłacą - to kasę od razu do banku albo do mamusi pod materac. Jeśli pan Adaś albo ten drugi będą chcieli \"zaopiekować się\" pieniędzmi to proponuję połamać im nogi (w końcu z Pana jest kawał chłopa) - może wtedy pijawki się odczepią.

Gość to jest najlepsze
"Gwarantuję niezapomniany wieczór Wigilijny z nie samowitym Mikołajem!!!!! Wizyty równiesz w szkołach i zakładach pracy. Gwarantujemy mnustwo niezapomnianych wrarzeń Tobie i Twojej rodzinie. Dzwoń natychmiast!!! ilość zgłoszeń limitowana. Ryszard Tur niech nie dzwoni i tak nie przyjdę" - takie ogłoszenie (pisownia oryginalna) pojawiło się na www.bstok.pl.

Jak mnie ten Adam Czeczetkowicz wkurza....moja koleżanka zna go osobiście i mówi że to palant.. Dobrze że już ucichło o Panu Kononowiczu.....bo jak on szedł ulicą to takie robił zamieszanie jakby Nicolas Cage przeszedł :)

Palant nie palant, ale pan Krzysio powinien trzymać się od niego z daleka. Szkoda takiego porządnego człowieka (Krzysztof).

O, nie zgadzam się. Pan Krzysio to po prostu spokojny, poczciwy, porządny, zwykły człowiek który chyba nie do końca kojarzy co się naokoło niego (i z nim samym) dzieje. Ci natomiast którzy go w to wszystko wkręcają to chuje są po prostu, którzy z poczciwca robią sobie jaja albo próbują na nim zarobić. Dla mnie to dwa różne gatunki człowieka - z tym pierwszym chętnie poszedłbym na ryby, temu drugiemu nie podałbym ręki.

Kononowicz to przede wszystkim człowiek chory...rozmiawiałeś z nim widziałeś go?......no ja nie wiem czy z kimś takim poszłabym na ryby i spokojnie sluchała co ten czlowiek mówi.

Gość królewna bez korony
No na pewno zdrowy do końca nie jest...ale co w nim siedzi to nie wiem lekarzem nie jestem

może jest az tak prosty, ze wypowiada sie i zachowuje jak uposledzony no bo co on niby takiego skonczyl, jakąś zawodowke 30 lat temu:O a tak z ciekawosci zapytam, on nie ma zony prawda? i ile ma lat?