Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataryniarz

kiedys były fajne ciekawe topiki

Polecane posty

Gość kataryniarz

czytałem jak zakładała Filomenka. Teraz bez niej jest badziewie.Same nudne topiki nic nie wnoszące, o prezentach, o duperelach, Gdzie mozna jej topiki odszukać?

oj chyba się juz nie da:O ale jak znajdziesz to wklej tutaj, zobaczymy czy naprawde bylo co reklamować i co to znaczy \'\'fajny topik\'\'

a tak na marginesie kataryniarzu wysledziłes kilka interesujących topików forumowiczki , kim ona jest ? Bo miała bardzo trafne i ciekawe pomysły. Teraz jest tu nudno, i wiele jadu się wylewa:O

Gość kataryniarz od hemoroidy
to jest normalna dziewczyna tylko ,że starała się trzymac poziom na forum i zakładała przydatne tematy. I własnie mi hemoroida zabrała nicka. Tak jak widzisz - tu nie jest forum tylko kupa oszołomów. Dobrze zrobiłas zakłądając czarny nick.

no chyba Ci się coś porąbało drogi kataryniarzu. Nie mam w zwyczaju zabierać nikomu ników, bo niby po jaką cholerę ? Ja do Ciebie nic nie mam, czemu więc się doczepiłe/aś ?

to kto niby zabrał mi mojego nicka? Tylko ty za mna łazisz.

:D a myślałam, ze juz nic dzisiaj nie zabije mojego podłego nastroju, a tu proszę, uśmiałam się. Łażę za Tobą :) Nie jestem wróżką, nie wiem kto Ci zabrał nicka i w jakim celu. A tak w ogóle to mam za kim łazić :)

ale mojego nicka juz mi nic i nikt nie przywróci:O

Trochę mi to przypomina teksty typu: - Panie, przed wojną to było piwo /dziewczyny, kiełbasa, mecze, garnitury, literatura, wpisz co lubisz i tak pasuje/ - Taaa... teraz to, panie, k...a, wszystko na psy zeszło! Wszystko przez tych komuchów /rząd, cyklistów, Żydów i masonów, pedałów, dziurę ozonową, Masłowską, wpisz co lubisz i tak pasuje/.