Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallynaa

jestem w 30 tyg..mam pewne watpliwosci..podpowiedzcie

Polecane posty

Gość kallynaa

jestem w 30 tc a moja az za bardzo ruchliwa dotad dzidzia...ledwie sie rusza...co jakis czas moze i sprawia mi to bol.wiec pojawia sie pytanie dlaczego rusza sie tak rzadko i dlaczego to mnie boli. czy to normalne ????

Dzidziuś już jest duży i nie ma miejsca :) Nie martw się gdyby przez cały dzień się nie ruszał to wtedy może być problem...w 30 tyg to powinnaś już zapisywać ruchy :O

Gość kallynaa
jak zapisywac? lekarz nic mi nie mowil na ten temat :| mozesz mi podpowiedziec ?:)dziekuje wogole za odpowiedz🌼

A)umow sie szybko do swojego gina,tylko on rozwieje Twoje watpliwosci:) Masz moze takie spokijne dziecko z natury:)//na kiedy masz wizyte kontrolna? B) Dlaczego nie ma Cie na szym topiku HURRA dwie kreski rodzimy w lutym 2007 ???

Normalnie piszesz na kartce o której czujesz ruchy :) Poszukaj na www.dziecko.pl tam napewno pisze:) Pozdrawiam

ja nie zapisuje:D,bo by mi zeszyt na 1 starczył takiego mam małego szplina w brzuchu:D To kwestia temperamentu,bo ja jestem w 32 tygodniu,brzuch jest ogromny i dziecko tez ( 2300 g) ,a szaleje jak koziołek,co prawda juz tylko kopie i boksuje,bo juz sie ladnie główkowo podłuznie ulozyl.Ale wszystko zawsze najlepiej obgadac ze swoim lekarzem. P.S.Z corka tez nic nie zapisywalam:)

kiedyś tak było że się zapisywało ruchy, teraz już się tego nie praktykuje jak masz jakieś wątpliwości to spytaj lekarza to prawda może być mu ciasno - zalerzy jakie jest duże ja tak miałam że dziecko było dużo i krzywo ułorzone i ciągla mi na coś naciskało - nerwy, kości miednicy (też zapytaj lekarza) :)

Gość ortograficzny błąd
anka ortografia na bakier :(