Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtk

Mozilla - podpowiedzcie

Polecane posty

Gość dtk

dopiero zainstalowana, jakoś dziwnie się ją obsługuje :o w co kliknąć, żeby "ulubione" pojawiły się na stałe w pasku po lewej stronie ?

Gość dtk
Wiecie co, samo mi sprawdza pisownię !! :) koniec literówek i błędów ort., coś takiego :) :)

Gość dtk
zakładki ? :o ano są, rzeczywiście, tylko jak je "utrwalić" po lewej stronie, żeby " nie znikały " , co ? :) Hemoroido :D

Gość sprawdza pisownie
super..też mam ta przeglądarke ale chyba jakas inną wersje,bo mnie nie sprawdza,a szkoda.Masz jakąs najnowszą wersje ?

Gość Pari pa pa pa
Przenies z zakladek na pasek pod adresem i zostanie na stale :)

Gość sprawdza pisownie
o ile wiem to nie da sie tak zrobic ulubionych po lewej stronie ,ja mam w zakładkach ulubione strony

wiesz co, ja mam tę Mozillę w domu, w pracy mam \"normalnie\". Ale ja te zakłądki mam po prostu na górze, nie mam ich z boku tak jak Ulubione. I chyba nie wiem jak je by można było przenieść i czy się w ogóle da :(

Gość dtk
z tymi zakładkami - już nic nie rozumiem.. :p sprawdza pisownie --> a nie wiem, co to za wersja, nie znam się na tym, ale świeżutko zainstalowana przez fachowca, który już sobie poszedł :p a gdzie Ci sprawdzić jaka to wersja ?

Gość pomocy....
dtk ---> mogłabyś mi podać linka do stronki, z której ściągnęłaś tę wersję Mozilli?? Tzn. piszesz na kafe i literówki, oraz orty same Ci się poprawiają??

Gość dtk
już mam: Firefox 2.0

Gość Tymarkowa_kobietka
zakładki sa u góry i tam otwierasz sobie dodatkowo nowe foldery... np..chcesz miec "ulubione" np..przepisy kulinarne...to w zakładkach masz PRZEPISY a tam ten swój przepis...itd... ps. moja mozilla nie sprawdza błędów 😭

Gość dtk
ależ tu mi się wszystko myli o rany :o tzn. piszę na kafeterii, a wszystkie błędy i literówki mi się podświetlają, poprawiać muszę sama :D

Gość samtny
gdzie jest ta opcja sprawdzania pisowni ?? :-o

Gość dtk
nie mogę znaleźć tej opcji, o rany, wybaczcie głowa mnie już zaczyna boleć, poważnie...:D tam pisało coś takiego : "dodatki " i był do wyboru słownik sprawdzający pisownię, do wyboru kilka języków, w tym polski :)

Gość dtk
No. Podkreśla. Samotny, czemu Ty się tak krzywisz, drwisz ze mnie ? :( czy po prostu masz taki styl

Gość dtk
ta jest dobra --> mam wersję 2.0, ale nie wiem, czy to dokładnie ta z linka, to nie ja ją instalowałam, jestem na to za głupia ;):D

Gość dtk
O moja biedna głowa 😭 ja chcę swoją stara przeglądarkę IE !

Gość dtk
O Płomykówko !!!! jesteś Boska ! jesteś Mądra ! Dzięki serdeczne :) i stukrotne :D

Gość dtk
przepraszam Płomykówko, zamyśliłam się nad swoją ekhem... .. mówią na to inteligencja :p widok -> panel boczny... to przecież takie oczywiste..:D

Przyzwyczaisz się do Firefoxa tak, że nie będziesz potrafiła skorzystać z IE.;) Otwieranie nowych tematów Kafeterii w kartach i w prawym górnym rogu okno wyszukiwarek staną się baaardzo lubiane.;)

Gość dtk
Płomykówko kochane stworzenie ;) czy pomożesz jeszcze, w razie kolejnego zaćmienia umysłu ? na razie mam taki mętlik w głowie, właśnie spostrzegłam, że w jednym okienku mam otwartych z 7-dem stron, coś takiego.. no nie wiem, to chyba mnie przerasta ;)