Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz

Czy to normalne? zdrada?

Polecane posty

Gość kolejny raz

Moj facet z ktorym jestem juz blisko 3 lat kolejny raz dal mi powod do myslenia :( czy to jest normalne ze facet bedac w stalym zwiazku wchodzi na czata czy tez przez gg rozmawia z kobietami na temat seksu??? pol roku temu pierwszy raz przylapapalm go na tym - obiecywal i blagal ze juz nigdy wiecej tego nie zrobi! zrobil...2 dni temu :( co jest nie tak? ja mu nie wystarczam juz? czy faceci tak maja czy moze ja jestem przeczulona na tym punkcie? opiszcie kochane - poradzcie!!!!

Gość Całaaaa Jaaaaa
Wiesz co... moze to nie zdrada ale ja bym na takie coś nie pozwoliła. Nie wyobrażam sobie zeby moj facet poznawal inne panienki przez internet i jeszcze rozmawiał z nimi na tematy, ktore powiniem poruszac tylko ze mną bo to ja jestem dla niego a nie jakies obce baby! Zastanów sie powaznie nad tym bo jeszcze to nie zdrada ale pomysl do czego to prowadzi.... Przykro mi naprawdę... ale jestem z Tobą. Pozdrawiam Cie serdecznie

Gość Całaaaa Jaaaaa
A czy Twoj facet wie, że dorwałas jego gg? Jaka jest jego reakcja?

Gość kolejny raz
dziekuje Ci bardzo za odpowiedz :) Pół roku temu przysiegal ze nic takiego juz nie zrobi i co... ponownie to samo :( przez taki jego wybryki niszyczy nasz zwiazek i mnie :( A moze inni mezczyzni tez tak maja?

Gość faceci to slabe jednostki
czesto suzkaja nowych wrazen na internecie nie zdajac sobie sparwy ,jak to rani druga osobe, Wkurza mnie to, bo wole po stokroc uslyszec o faceta,ze to koniec , bo cos tam co s tam...niz byc robiona w konia.Wiekszosc z nich nie ma jaj zwyczajnie, skoro tak intymne sparwy wola omawiacv z obcymi babami niz przyznac sie swojej kobiecie czego oczekuja w seksie.Bo na tym chyba polega problem takiego goscia.Takie interentowe znajomosci sa zwyczajnie zenujace i sprawiaja ,ze zaczynam odbierac mezczyzn jako zwyczajnych dupkow, nie wartych wiekszej uwagi.Sprawa jest jasna.Albo ja albo dziewczyny z interentu.MIEJCIE NA TYLE GODNOSCI ABY SIE PRZYZNAC ZE PARTNERKA WAM NIE ODPOWIADA !

Gość kolejny raz
zakrecona na maxa wiem ze mozna sobie czasmi tak dla wyglupu posiedziec i poczytac czy tez popisac ale jeli to staje sie juz codzienne to chyba lekka przesada prawda??? co o tym myslisz?

Gość Całaaaa Jaaaaa
Zakrecona na maxa ---->> a ty masz faceta? Jesli tak to jak długo? Ja tez lubie pogadac na temat seksu ale do jasnej cholery nie z facetami z internetu! Moge pozartowac ogolnie mowiac na ten temat ze starymi znajomymi badz z przyjaciolkami ale nie wkrecajac sie w to z obcymi ... szkoda gadac

Gość kolejny raz
wlasnie to jest najgosze ze jestesmy juz tyle czasu razem a on ponownie to zrobil!!! czego on chce? co mu to daje? :(:(:(

Gość Całaaaa Jaaaaa
Kolejny raz----> bedzie Ci teraz ciezko zaufać :( Co Twoj facet dokładnie pisał do tych dziewczyn? Chciał sie spotkac albo cos podobnego? Pisal co by z nią zrobił jakby sie spotkali?

Gość baja bongo
ale zaraz, bo moim zdaniem rozmowa o seksie a cybersex to 2 rozne rzeczy. powiedz czy oni uprawiali seks przez net, czy po prostu rozmawiali o tym co lubia etc. jezeli to drugie to wydaje mi sie ze problem moze lezec tez w Tobie, tzn nie rozmawiacie o tym i on szuka rozmowy gdzie indziej, moze chce sie dowiedziec co lubia kobiety, czyli krotko mowiac co lubisz Ty jako jego dziewczyna. jezeli to byl jednak cyber sex no to sprawa jasna..

Gość kolejny raz
w tym problem ze ja z nim rozmawiam! czesto pytam sie co chcialby albo jakie ma marzenia i on mi mowi bywa tez tak ze podczas seksu ja decyduje a pozniej jest zmina i on robi to na co ma ochote wiec nie wiem o co chodzi..... swoje "zachcianki"? Calaaaa jaaaa jego rozmowy sa na zasadzie "szukam .... na spotkanie" pozniej jest grom zaczepek ze strony kobiet i wybiera sobie jedna i rozmawia z nia! :(

Gość on chce byc adorowany przez
inne kobiety, che aby sie za nim uganialy, czego pewnie w rzeczywistosci nigdy by nie doswiadczyl,jesli tego oczekuje to nie rozumiem po co jest z Toba.czeka Cie ciezka proba ,a wlasciwie jego.macie problem.Co z tym zrobicie Twoja sparwa,ja bym nie odpuscila i narobila takiego rabanu ,ze hoho.Niech sie chlopak decyduje czego chce od zycia.Dla mnei to jest zdrada, nie fizyczna,ale emocjonalna.Chyba jeszcze gorsza , bo oszukuje Cie w uczuciach.

Gość baja bongo
no to chyba ja bym zerwala z takim, ale najpierw przeprowadzilabym dluga i powazna rozmowe, ze nie mozesz tego tolerowac, ze czujesz ze mu nie wystarczasz i nie mozesz tak dluzej. nie ma co przy takim byc, po 1. wykonczy Cie bo w koncu na rozmowie sie nie skonczy tylko sie spotka (malo to tematow na kafe jest o zonach ktore mezowie zdradzili z laska z neta?), po 2. nie bedziesz go nigdy pewna, czy jezeli mowi ze idzie na piwo z koelgami to nie idzie do ktorejs z tych pind...

Gość kolejny raz
:( tez tak chialabym postapic ale serce sciska jak on moze tak? :( co zrobic by wrescie wybił Z głowy te glupie zachowanie???

Gość do kolejny raz
kubel zimnej wody na niego, zwyczajnie wyrpowadz sie jesli mieszkacie razem albo przestancie sie spotykac.Powiedz mu to,ze takiego zachowania nie akceptujesz.To starsznie boli,ale nie ma innego wyjscia.raz juz probowalas zwalczyc to ,ale nie dalo rezultatu.Dlatego radykalny krok jest potzrebny, albo go odzyskasz i nie dopusci on do podobnej sytuacji, albo zwyczajnie nie kocha Cie na tyle i nie wrocicie do siebie,Wtedy to jednak dobrze, no bo po co byc z kims kto Cie tak naparwde nie kcoha.

Gość kolejny raz
teraz sa ciche dni tzn... ja calkowicie go olewam on robi podchdy ale jakos dzwnie szybko poddaje sie!on- "moge sie przytulic?", ja- "nie" , on- " jak chcesz ale i tak Cie kocham" no i co ? z tym zrobic? :(

Gość co z tym zrobic masz
? wykrzycz mu jak bardzo cie zranil i powiedz ze to nie sa przelewki,bo sie zastanwiasz nad odejsciem od niego.Nie mzesz w sumie sie wyprowadzic na jakis czas? niech on zacznie sie bac!!!! niech poczuje,ze moze Cie starcic!

Gość Izbelamariannaa
jets takie coś jak zdrada emocjonalna... Tu mówi, że kocha, sle kwiaty, pisze ze nie miał nigdy takich motyli itp A tu nagle patrzysz a on ma inną na piersi, tą co to jawnie mówił przed sobą i przed nią, że nie kocha. Lubił tylko. Nic więcej. I to ona za te swoje podłości lśni na jego pierści.. to strasznie boli.. I kolejny nóż w serce jak ta sama jest wielbiona jako najcennniejsza... smutne, pełne goryczy i nic ani nie przeprosił że naprawdę zranił... Nie ją zranił, choć ona mu to wmawia, ale mnie... Zdradził Jak sie kocha jest się wiernym

Gość ludzie to znowu
ta dziwna laska tu weszla, ktorej posty sa z lekka niezrozumiale :o

Gość pralinkaaaa
są bardzo zrozumiałe. Nie rozumiem jak można nadal trzymać stronę Alki tej od męża którego nazywała gwałcicielem. jak można ją wyzywać od głupiej, bo rozmawia się z nią na gg. A taką dziwkę , jak Alka mówić że jest cenna i super itp

Gość pralinkaaa idz stad
z przykroscia dla ciebie musze powiedziec,ze nie interesuja nas twoje akurat problemy, masz problemze soba, napisz ksiazke czy cos ,ale idz stad

Gość pralinkaaaa
a to nie są problemy ze mną. To jest coś co dotyczy nie tylko mnie. Nie rozumiem jak mozna przepraszac Alke, chcoć winna ona. Wymyśla bajki aby tylko zrzucic wine na kogos. A poniza się inną osobę nazywa się ją głupią, obgaduje się ją własnie z Alką. Mówi się Alce wszystko odnsnie mnie. Az ta mała dziwka miała czelnosc publicznie nazwac sie moim imieniem w filmie za sex. Bo tak ona otrzymuje role. Czyli coś jets nie tak. taka spowiedz przed Alką, ona za duzo wie, tak jak w przypadku zanety u potem to wykorzystała. Ona wie ile krzywd zrobiła swoim zachowaniem? czy jej mongoslki egoizm na to nie pozwala? a tatarska msciwosc zalepia oczy?

Gość dobra udajemy ze jej tu nie ma
to jak z tym skorpionem? jest wierny?

Gość sory tematy mi sie pomylily
do autorki, co masz zamair zrobic?

Gość norbercik K
chyba sie komus temty pomieszaly! autorka ma problem a wy sie z jakas Alka zabawiacie!!!co do ciebie autorko... kolejny raz... faceci czasmi tak maja ale to prawie zawsze robione jest z ciekawosci a nie z chceci zdrady czy tez inaczej to nazywajac wirtualnej "chcicy" przez klawiature nic niemoga zrobic wiec głowa do góry! :)

Mysle ze jestes przewrażliwiona na tym punkcie.To ze on rozmawiam na te tematy z innymi kobietami to wcale Ci nie zagraza..A kontrola jego sprawiac bedzie ze zacznie Cie okłamywac i czar prysnie!Kzady z nas powinien miec troche prywatnosci i nie wolno mu jej odbierac..Rozmowa przez gg to jeszcze nie zdrada ja tak uwazam.Ale to wszystko zależy jak była przeprowadzana ta rozmowa!Jeżeli nie było w niej nic takiego powinnas to zostawiac i nie kontrolowac go bo poczuje sie nie swoja i bedzie zaczynac dusic sie w zwiazku i raczej nie bedzie dla niego przyszłosci!Związek to nie więzienie pamietaj!