Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivona Opole

Nieplanowana ciąża- żałowaliście wy+partnerzy czy nie???

Polecane posty

Gość Ivona Opole

pytam o to,czy na wieśc o tym reakcją była złość, strach, żal, czy może radość?? czy tez może uczucie radości pojawiło się później i już po miesiącu,dwoch ciąży oboje kochaliście maleństwo,mimo iż nieplanowane?? czy całą ciąże byliście w ponurych nastrojach..._ dziekuje za odp. ja osobiscie cieszylam sie niemal od poczatku,oczywiscie byl strach jak damy rade itp.kochany sie denerwowal kilka tygodni, nie na mnie tylko ta sytacja,ale teraz kocha juz to malenstwo. jestem w 15tc.

Gość Ivona Opole
myślałam, ze ten temat bedzie żywy :-( trudno

Gość ja tez tak myslalam
zwazywszy na to ze teraz kazdy zalicza wpady:P:P

Gość Ivona Opole
wpadka wpadce nierówna!! co innego wpaść z osoba ukochaną, w trwałym związku, mając plany na wspólne zycie i dzieci, a co innego wpaść na dyskotece z kolesiem ktorego się zna miesiąc albo krócej :O

Gość w 2letnim zwiazku
ja 20 facet 31 Radosc od pierwszej chwili, poprzednia babka w jego wieku i 10 latach zwiazku zajmowala sie kariera podczas gdy on chcial miec dziecko, ale jednak nie planowalismy go w tym czasie, bo spadlo na nas full wydatkow. Jest wspanialym ojcem, a ja balam sie rodziny ale sama tez sie cieszylam bo wiedzialam jak b. go kocham i ze dziecko to czesc jego! NASZE

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci