Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaVI

Logest a test ciążowy

Polecane posty

Gość sylwiaVI

Witam ! Mój problem polega na tym że od 2 lat bire środek LOGEST a mimo to mam wrażenie ze jestem w ciąży czyli wydaje mi sie że odczuwam ruchy i jakiś dziwny niepokój od ostatniego stosunku minęło już prawie pięć miesięcy a, ja już zrobiłam 4 testy ciążowe które wyszły negatywnie do tego okres dostaje normalnie czyli 3-4 dni po zakończeniu opakowania nie wiem juz co robić. Ciągle nic mnie nie przekonuje a lekaż po przeprowadzeniu wywiadu stwierrził że wszystko jest w pożątku i nawet stwierdzil że nie ma sensu mnie badać. POMOCY nie wiem co sie ze mną dzieje, może to strach bo wlaśnie sie rozwodze poznałam kogoś nowego i strasznie sie boje że faktycznie moge być w ciąży :-(((

Gdybyś faktycznie była w ciąży to na pewno byś to zauważyła!Przede wszystkim urósł by ci brzyszek i przybrałabyś na wadze.Myślę że to nerwica u ciebie sprawia ci figla ;P Ale dla własnego spokoju po prostu idź do ginekologa (ale innego,który cię zbada),on stwierdzi na 100% czy jesteś w tym piątym miesiącu ciąży czy nie.

Gość racja..
no chyba,że nie masz krwawienia w 7-dniowej przewie

Gość do gooooooory
jezu.. mam dokladnie tak samo. w poniedzialek, albo jutro.. ide sobie zrobic test ciazowy z krwi- to juz na 100% powinno minie przekonac. u mnie tez testy z moczu negatywne, plamienie jest a mimo wszystko dziwnie sie czuje. gin twierdzi, ze nie jestem ale ja to musze bardziej sprawdzic!! te schizy mnie zabija... :o

Hej ! Słuchajcie mam podobnie, małe plamienia (4 dnia od odstawienia pigułek - w 7 dniowej przerwie), ból piersi i wzdęcia. Test jest negatywny, a ja mam wrażenie, że te plamienie to nie okres i nie wiem co robić. Czytałam kiedyś ze kobiety stosujące pigułkę często się czują jakby były w ciąży i ja też tak się czuję :-(

Gość sylwiavi
Nie martw sie , dla pewności zrób jeszcze jeden test jak wyjdze negatywnie to na prawde nie musisz mieć obaw....hymm ja sie uspokoiłam dopiedo po dopochwowym USG ale teraz chce mi sie śmiać samej z siebie:-)....WSZYSTKO JEST OK :-))

Gość to się nazywa CIĄŻA UROJONA
:(