Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on - krakow

Madziu! gdzie jestes????????????????????????

Polecane posty

Gość on - krakow

spotkalem kiedys fajna laske-Magde 175, ciemne dlugie wlosy i teraz ciagle o niej mysle.... gdziekolwiek jestes odezwij sie!

i te żałosne \"gdziekolwiek jesteś odezwij się\" jakby leżała w grobie i sobie przyszła taka nadgnita smierdząca zniczami i chojną i się odezwała to bys nasrał w portki hehe

Gość on - krakow
susana czemu jests taka agresywna i wulgarna? czyzbys miala na imie Magda? pozwol ze zapytam cie: kiedy oststnio spalas z facetem???? hmmm moze odp. na to pyt. wyjasnie twa zgorzknialosc. pozdr.

Gość Ana Boten
ZA DUZO NAOGLADALES SIE PIERWSZEJ MILOSCI :d:d::d A NIE POZYCZYLES JEJ BILETU ..?

a co ciebie obchodzi kiedy spałam z facetem??? kretyn jestes skoro uważasz że jak kobieta nie ma orgazmu to jest nerwowa itd. bałwan!!!!!!!

Gość a ja wiem gdzie ona jest
Nazywa sie ona Magdalena Jędrzejczak, pracuje dla posła Stanisława Łyżwinskiego. Ma siostre Honotate, ktora pracowała w takim samym charakterze jak ona z tym ze dla posła Waldemara Borczyka. Mysle ze jesli sie postarasz to ja złapiesz gdzies w okolicach prokuratury w Łodzi. Nie ma za co! To taki moj czysty obywatelski obowiazek... Pozdrawiam dziewczeta z samoobrony.