Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta28

DIETA !!!!

Polecane posty

Gość marta28

kurcze mam już dość , mam 28 lat, 155 cm i ważę 85 kg. całe moje życie walczę z tymi kilogramami jednak z marnymi skutkami . jakiś czas temu pomyślałam sobie koniec z dietami mam tego dość w końcu nie wygląd jest najważniejszy a to co ma się w sercu . gówno prawda tak mogą powiedzieć zgrabne laski , które mają wszystko na swoim miejscu , piękne nogi , biust , zero rozstępów. jakiś czas temu poznałam ( oczywiście na czacie) zajebistego chłopaka , rozmawialiśmy całymi godzinami dzień w dzień , maile kilka razy dziennie, sms-y non stop o naszym wyglądzie nigdy nie rozmawialiśmy to miała być tylko luźna znajomość . jednak po jakimś czasie nasza przyjaźń zaczęła nabierać zupełnie innego wyrazu, coraz częściej łapałam się na tym, że myślę o nim jak o moim chłopaku . i wiedziałam, że on czuje czuje w stosunku do mnie dokładnie to samo . sielanka nie trwała jednak długo ponieważ odważyłam się i którejś nocy wysłałam mu swoje zdjęcie , nie odzywał się cholernie długo ,aż w końcu dostałam maila w którym tak w skrócie było napisane ,że jeśli nie schudnę to koniec naszej znajomości . po przeczytaniu tego maila chciałam napisać mu zamknij oczy i zacznij patrzeć sercem ono lepiej widzi, ale zrezygnowałam . i wiecie co zrobiłam zerwałam znajomość chociaż do tej pory serce mi pęka jak o nim myślę . na dietę rzeczywiście przeszłam ale nie dla niego a dla siebie . trzymajcie kciuki może tym razem mi się uda pozdrawiam pa pa

Gość powodzeniaaaa
trzymam kciuki :) gdyby cos do Ciebie czuł to by nie zwrocił uwagi na twoj wygląd i jeszcze warunek postawił :O ech ...