Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicia_______

CZY MOZNA ogladac TVN w internecie na biezaco?

Polecane posty

Gość wicia_______

chce obejrzec program ,ale nie bedzie mnie w domu tj nie bede mila dostepu do tv,Czy moge obejrzec program przez interent?

Gość jak to będzie
ja mam ciągle włączone okienko z TV na komputerze, więc można

Gość wicia_______
jak to sie robi? trzeba miec specjalny program czy co?

Gość jak to będzie
nie wiem, jak dokładnie to się robi, bo mi brat wszystko organizował mam podłączoną do komputera wtyczkę od telewizora ( antenę ) okienko TV włączam pilotem, mam otwarty internet, gg i to okienko z TV mogę też powiększyć obraz na cały monitor, albo puścić wszystkie programy TV na raz, podzielone w takich małych okienkach

Gość wyzwolony bolek...
Tak po necie to możesz sobie posłuchać bo obraz będzie opózniony, chyba że masz kartę TV w kompie, wtedy odbiór jest normalny przez antenę np. Możesz sprawdzić na www.tvn.24.pl klikając przycisk AUDIO

Gość wicia_______
cos z tym adresem jest nie tak, a co do podlaczenia kabla od televizora, mowie ,ze nie mam dostepuy do telewizora

TVN chyba nie. Na pewno można oglądać TVN24 i jeszcze kilka innych polskich, ale raczej te mniejsze niż największe ;) Trzeba ściągnąć specjalny program do tego. Za jego pomocą można też oglądać kanały z całego świata - i tutaj tak samo, tylko jakieś mniejsze stacje. Natomiast to \"okienko\" ;) o którym pisze \"jak to będzie\", podejrzewam że obraz pochodzi z tv cyfrowej - do tego trzeba mieć specjalną kartę DVB w kompie, no i Cyfre+ albo cos podobnego :)

Gość karta telewizyjna
jest tania. chyba za 40 zl mozna już kupić.